Haftwear

Produkty i gadżety reklamowe

Gdańsk, Słupska 26A

Haftwear (1) Chciałbym podzielić się swoją opinią apropo w.w firmy. Według mnie ta firma... Oziesiek Dla mnie super (1) Obsługa może nie słodka ale bardzo pomocna i znająca się na rzeczy. Duży... Artur Polecam! (1) Szybka realizacja, najwyższa jakość! BaQ
Magda - opinia (1) Polecam Zamówiłam u nich 15 sztuk koszulek polo z haftem. Pan, który przesłał... Magda Zdecydowanie polecam! (1) Postanowiliśmy ze znajomymi zrobić koleżance niespodziankę na urodziny -... Maciej Drugi raz raczej nie skorzystam. (2) Zakład powinien spełnić oczekiwania mało wymagających klientów zlecających... Marmelech Bardzo polecam (1) Jak dla mnie ta firma jest bardzo dobrze przygotowana, mialem plan zrobienia... Artur Ani nie odradzam, ani nie polecam (2) Wszystko pięknie tylko termin niedotrzymany i zmieniany 2 razy - łączne... Zamawiający polecam! (1) polecam wszystkim usługi Haftwear! My zamówiliśmy koszulki i polary firmowe... Fornica Jestem zadowolony! (1) Nie wiedziałem ze mozna zrobic sobie haft od reki i przy niewielkiej ilości,... Tomala