Hair & Beauty MK

Fryzjerzy

Gdańsk, Bernarda Chrzanowskiego 6

Oktawia - ocena (1) Wizyta w Hair & Beauty MK to mój ulubiony czas dla siebie! Piękna fryzura,... Oktawia Bogdan - ocena (1) Profesjonalna usługa. Polecam Bogdan Agnieszka Lutowska - ocena (1) Pani Karolina jest "moim" :-) fryzjerem od około 4 lat, choć z usług... Agnieszka Lutowska
Agnieszka - ocena (1) Usługi fryzjerskie Magdaleny są na wysokim poziomie. Doskonale modeluje włosy... Agnieszka Zadowolona klientka - ocena (1) Serdecznie polecam usługi w tym salonie Zadowolona klientka Monika - ocena (1) Korzystam z usług Pani Karoliny już od 1,5 roku i zawsze wychodzę zadowolona... Monika Olga M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona za każdym razem z usług Karoliny , wie co robi, zna... Olga M Sara - ocena (1) Pani Karolina sprawiła, że poczułam się znowu piękna. Profesjonalne usługi i... Sara Anna - ocena (1) Serdecznie polecam jestem zadowolona z usług pani Karoliny , jak zawszę... Anna Ania - ocena (1) Pani Karolina to profesjonalistka z piękna wyobraźnią. Świetne cięcia i super... Ania Magda Tylicka - ocena (1) Szczerze polecam usługi Pani Karoliny. To profesjonalistka. Po wizycie byłam... Magda Tylicka Paulina - ocena (1) Polecam Panią Karolinę . Miałam koloryzację air touch . Efekt mega a włosy... Paulina