Hair Concept Studio Gabriela

Fryzjerzy

Rumia, Kosynierów 114

Kamila - opinia (1) Strzał w 10-tkę , nowo otwarty salon , piękne wnętrze i ręce Pani Patrycji... Kamila polecam (1) Od kilku lat korzystam z usług fryzjerskich tego salonu, regularnie i tylko... R. Maciek G. (2) Nie ostrzygą maszynką na krótko co zajmuje zwykle 10 minut na 25 minut przed... Maciek. G.
Polecam pania partycje (1) Polecam dokoloryzacje oraz zejscie z czarnych włosów u Pani Patrycji. Podczas... Joanna Polecam Panią Patrycje (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug, a w szczególności z pani Patrycji... Klientka Zadowolona klientka Pani Patrycji..;) (1) Po ciąży moje włosy wyglądały tragicznie i zdesperowana zaryzykowałam wizytę... karqlcia Niestety, nie polecam (1) Mimo prośby o konkretną fryzurę pani fryzjerka popłynęła ... Jestem bardzo... Paulina Salon Gabriela (1) Byłam pierwszy raz w tym salonie i niestety ostatni. Koloryzacja co prawda... Magda Podziekiwania (1) Bardzo polecam Patrycja. Super doradzi i włoski w końcu wyglądają... Monika Gosia - opinia (1) Polecam P. Partycje!! Kreatywna fryzjerka która od razu wiedziała czego chce... Gosia Salon Gabriela W Galeri Rumia- Fryzjerzy (1) gorąco zachęcam do korzystania z salonu gabriela, a szczególnie z usług... Asia SUPER SALON (1) Szczerze polecam, profesjonalna obsługa oraz fachowe podejście ! Jeszcze nie... Paulina Polecam (1) Umowiłam się na wizytę do Pani Kingii - słyszałam o niej dobre opinie i... Zadowolona klientka