Hair Studio

Fryzjerzy

Gdańsk, Spacerowa 48

Super (1) Polecam ten salon bardzo gorąco! Była to moja pierwsza wizyta i na pewno nie... Daria Pierwsza wizyta u fryzjera z dzieckiem (1) to idealne miejsce na pierwsza wizyte z dzieckiem! Świetne podejście, boski... Marzena Perfekcyjnie (1) Obsługa na najwyższym poziomie, Pan Krzysztof szybko, sprawnie i perfekcyjnie... Marek
Cudownie (1) Z drżących sercem i niepokojem odwiedziłam ten salon. Całkiem niepotrzebnie.... Rycząca czterdziestka salon idealny (1) Salon idealny-godny polecenia! Wysoki poziom obsługi klienta oraz pełen... Emilia Polecam P.Natalię. (1) Poszłam pierwszy raz po nieudanej wizycie u słynnego fryzjera ,do którego są... magda I am so happy ... (1) Jak w tytule tak sie czulam po wyjsciu od fryzjera. Super kolor. Dobre ciecie... kasia Hair studio Osowa (1) Rewelacja ,obsługa na wysokim poziomie. Wysoka kultura , Wszystkim Polecam. Magda Polecam! (1) Powiem krótko - Pan Maciej górą! Tonia Naprawdę WARTO! (1) Z usług salonu korzystał do tej pory mąż i 2-letni synek. Za ich namową ;)... Marta Polecam! (1) Udałam się tam po raz pierwszy,z nastawieniem ,że zajmie się mną któryś z... Dorota POLECAM (1) Na pierwszą wizytę przyszłam do salonu z 4 letnim synem.Ja i on byliśmy... Agnieszka zadowolona przemilo :) (1) Klimat i wystrój salonu bardzo na poziomie . Od wejścia przywitała mnie... zrelaksowana Nie polecam! (1) Nie polecam! Poszłam do salonu, aby zrobić pasemka i obciąć włosy, niestety... klientka Stali klienci (ojciec i syn) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług fryzjerskich świadczonych przez szefa... Jarek