Hair Studio

Fryzjerzy

Gdańsk, Spacerowa 48

Ilona - opinia (1) Maciek to najlepszy fryzjer na świecie ️ Ma niesamowity kunszt i wyczucie... Ilona Żabcia - opinia (1) brak wstępnej wyceny usługi. Uważam, że każdorazowo bez specjalnej prośby... Żabcia Porażka (1) Odradzam. Byłem pierwszy raz zapłaciłem za strzyżenie 35zl. Przy kolejnej... Maniek
ODRADZAM (1) Kompletna porażka!! Ceny wysokie, a niestety jakość usług baaaardzo się... zażenowana polecam (1) Mam bardzo dobre doświadczenie z tym salonem. Równiez z Panią z Ukrainy o... Mariusz Zawiedziona klientka (1) Kiedyś chodziłam do tego zakładu fryzjerskiego i poleciałam go ale odkąd... Smutna Irena - opinia (1) Usługa umycia i uczesania włosów wykonana byle jak. Zupełny brak... Irena Rezygnuję (1) Wcześniej ja i moi panowie korzystali z usług niejednokrotnie. Zawsze... Karolina Fryzjerki Ukrainki (1) Pierwsza wizyta naszego dziecka w salonie fryzjerskim zakończyła się... G beznadzieja (1) po wizycie wyglądam jakbym nie była u fryzjera od roku - fatalna koloryzacja... xXx Wyszłam rozczarowana (1) Moje włosy zostały fatalnie ścięte przez Pana Macieja. Po powrocie do domu... Karolina nie polecam (2) Byłam z dzieckiem Pani mało kreatywna obcieła dziecko na pazia , zerowe... asia Profesjonalne i bez nadęcia - polecam ! (1) Jestem klientem specyficznym - nie lubię czekać na wizytę i zawsze umawiam... Justyna K. Profesjonalistka Pani Jagoda (1) Do salonu trafiłam zachęcona dobrymi opiniami. Trafiłam na Pania Jagode i po... Ewa polecam w 100% (1) Do salonu trafiłam zachęcona pozytywnymi opiniami na portalu trojmiasto.pl i... Kdidi salon profesjonalny (1) jestem bardzo zadowolona, salon profesjonalny, szczególnie polecam Pana... aga mega pozytywne szaleństwo (1) Pani Iza to pozytywnie szalona kobieta.W mig poznała moje oczekiwania i... Kasia Pierwszy raz (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani Kasia tak sciela wlosy, ze wystarczy je tylko... Małgosia Dziękuję Panie Macieju. (1) Za każdym razem kiedy korzystałam z usług fryzjera w tym salonie- byłam pod... Beata Ceny poszły w górę (2) Od samego początku istnienia salonu korzystam z usług. Profesjonalna obsługa,... Marek