EM - ocena (1) Byłam kierowana opiniami i rankingiem z poprzednich lat. Mam wymagające gęste... EM Monika P - ocena (1) Niezwykły salon. Pani Monika nie tylko świetnie strzyrze i doradza. Jest... Monika P Dyzio - ocena (1) Najlepszy fryzjer Dyzio
Żaneta - ocena (1) Wspaniała usługa zrealizowana przez wybitnie uzdolnioną panią Monikę, która... Żaneta Malwina - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam wizytę u p. Moniki. Prawdziwa specjalistka w... Malwina Piotr - ocena (1) Wszystko super, miło i profesjonalnie .Polecam. Piotr Monika - ocena (1) Najbardziej lubię podejście i delikatność Pani Moniki. Jestem mega wrażliwa... Monika Wojtek - ocena (1) Niezwykły salon, głównie dzięki zdolnościom i profesjonalnemu podejściu Pani... Wojtek Barbara - ocena (1) Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm! Pani Monika zawsze w punkt dobiera... Barbara Viktoria - ocena (1) Pani Monika zawsze zadba o to, aby każdy klient dobrze czuł się podczas... Viktoria Zofia - ocena (1) Bardzo profesjonalna usługa a także bardzo miła atmosfera. Zofia Alicja - ocena (1) Pani Monika ma wielki talent fryzjerski. Wykonuje piękne uczesanie na... Alicja Anna - ocena (1) Korzystam z usług u pani Moniki od ponad 6 lat ( włosy farbowane na beżowy... Anna Sylwia Kowalska - ocena (1) Najlepsza. Pani Monika jest wyjątkowa.Uszczesliwia wszystkich dookoła. Pełen... Sylwia Kowalska Agnieszka V. - ocena (2) Uczęszczam do salonu Pani Moniki już kilka lat i za każdym razem jestem... Agnieszka V. Adza - ocena (2) Bardzo polecam panią Monikę. Przemiła atmosfera i dobrana fryzura Adza Ania - ocena (2) Gorąco polecam! Ania Beata Olech - ocena (2) Bardzo profesjonalna stylistyka znająca się na koloryzacji i pomaga w wyborze... Beata Olech Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego koloryzacji. Magda Magda - ocena (1) Świetna atmosfera, cenne wskazówki dotyczące pielęgnacji, pomoc w doborze... Magda