Sylwia Kowalska - ocena (1) Najlepsza. Pani Monika jest wyjątkowa.Uszczesliwia wszystkich dookoła. Pełen... Sylwia Kowalska Agnieszka V. - ocena (2) Uczęszczam do salonu Pani Moniki już kilka lat i za każdym razem jestem... Agnieszka V. Adza - ocena (2) Bardzo polecam panią Monikę. Przemiła atmosfera i dobrana fryzura Adza
Ania - ocena (2) Gorąco polecam! Ania Beata Olech - ocena (2) Bardzo profesjonalna stylistyka znająca się na koloryzacji i pomaga w wyborze... Beata Olech Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego koloryzacji. Magda Magda - ocena (1) Świetna atmosfera, cenne wskazówki dotyczące pielęgnacji, pomoc w doborze... Magda Kasia - ocena (1) Bardzo polecam, profesjonalnie i w miłej atmosferze :) Kasia Monika - ocena (1) Pani Monika to profesjonalistka ,serdecznie polecam Monika Katerina - ocena (2) Serdecznie polecam!!! Wszystko zgodnie ż oczekiwaniami profesjonalne... Katerina Monika - ocena (2) Dla mnie Pani Monika to wybawienie od tych fryzjerów po wizycie których... Monika Irena - ocena (2) Pani Monika to najwyższy poziom usługi. Włosy po farbowaniu i strzyżeniu... Irena Elzbieta - ocena (2) Pełen profesjonalizm, bardzo dobre kosmetyki do koloryzacji i stylizacji włosów. Elzbieta Malgorzata Chojnicka - ocena (1) Profesjonalne podejście bez pośpiechu. Pani monika zrobiła fryzurę tak jak... Malgorzata Chojnicka Karolina - ocena (2) Cudowna osoba i stylistka. Dzięki niej moje włosy odżyły i bardzo się... Karolina Kbs - ocena (1) To salon w którym od wejścia czuć, że właścicielka uwielbia swoją pracę i... Kbs Iwonapisulla3@gmail.com - ocena (2) Wróciłam do pani Moniki po dłuższej przerwie i nadal wszystko gra. .Czyli... Iwonapisulla3@gmail.com Aga J - ocena (1) Polecam Monike z całego serca️ Indywidualnie podchodzi do każdej klientki.... Aga J Angelika - ocena (1) Szczerze polecam Panią Monikę. Pełny profesjonalizm, dbałość doboru koloru... Angelika Małgorzata Mazur - ocena (2) Profesjonalnie wykonana usługa, koloryzacja zgodna z moimi oczekiwaniami.... Małgorzata Mazur