Adrian - ocena (1) Świetna fryzjerka, która ma ogrom cierpliwości jeśli chodzi o moje nieforemne... Adrian Beata - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem. Wróciłam z nowym super wizerunkiem. Zadowolona... Beata MB - ocena (1) Najlepsza fryzjerka w Trójmieście! MB
Ania - ocena (2) Świetnie atmosfera, profesjonalne podejście oraz duże zaangażowanie. Ania Maria - ocena (2) Pani Moniko! Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Pani salonie, włosy pięknie... Maria Agnieszka G. - ocena (2) Po raz pierwszy po koloryzacji włosów jestem w pełni zadowolona! Pani Monika... Agnieszka G. Hanna - ocena (1) W końcu znalazłam fryzjera, który zrobił to, czego inni nie mogli zrobić.... Hanna Margo - ocena (1) Bardzo polecam, fryzjerstwo najwyższej klasy Margo Beata - ocena (1) Dla p. Moniki ważne jest by klient był nie tylko zadowolony, ale by efekt... Beata Anna - ocena (2) Pani Monika jest świetną fryzjerką, po strzyżeniu włosy ukladaja sie... Anna Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ,moje włosy jeszcze nigdy nie wyglądały tak pięknie... Monika KChili - ocena (2) Bardzo profesjonalne i odpowiedzialne podejście do klienta. Jestem zachwycona... KChili Sylwia - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona profesjonalizmem pani Moniki i jej wiedza -... Sylwia Joanna Wlodarczyk - ocena (2) Pani Monika to nie tylko profesjonalna fryzjerka, ale też miła i... Joanna Wlodarczyk Ela - ocena (2) Wizyta pierwszy raz. Pani Monika bardzo sympatyczna, a zarazem profesjonalna.... Ela Emilia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Moniki. Profesjonalizm, duża wiedza... Emilia Olga Płusa - ocena (2) Pani Monika wyróżnia się spośród innych usługodawców, cechuje ją... Olga Płusa Aleksandra - ocena (2) Monia to najlepsza fryzjerka , atmosfera w salonie to podstawa a u niej... Aleksandra Salon Fryzjerski - ocena (2) bardzo pozytywnie wspominam wszystkie uslugi u pani moniki keratynowe... Salon Fryzjerski Barbara - ocena (2) Super strzyżenie i atmosfera Barbara