Monika D - opinia (1) Moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia. Pani Monika poświęca czas i... Monika D J&J - opinia (1) kosmos!! Nawet mąż łysy klaskał uszami z zachwytu BRAVO! J&J Daria - opinia (1) Jestem zachwycona pani Monika jest prawdziwa profesjonalistką z powołania.... Daria
Agnieszka - opinia (1) Polecam Pania Monike. Jest prawdziwa entuzjastka swojej pracy. Koloryzacja i... Agnieszka Przemek - opinia (1) Pani Monika jest na prawdę dobrą fryzjerką. Jestem zadowolony. Byłem pierwszy... Przemek Ada - opinia (1) Polecam, świetna specjalistka jakich mało!!! Ada Sandra - opinia (1) W końcu znalazłam fryzjerkę jak ze snów! Idealnie doradzi, wysłucha,... Sandra Byłam, wrócę, polecam! (1) Zaciekawiona licznymi pozytywnymi opiniami zapisałam się do tej nowej... Martyna Po prostu najlepsza! (1) Nie ma co wiele pisać, Monika jest fryzjerką z powołania i wkłada 100% serca... Lena Świetna w każdym calu, polecam! (1) Długo szukałam fryzjera, gdzie będę czuła się swobodnie a przede wszystkim... Anna Karina - opinia (1) Dotąd fryzjerzy obiecywali mi jedno, a wychodziło drugie. U Pani Moniki przy... Karina Polecam ! (1) Miałam okazje po raz kolejny korzystać z usług Pani Moniki ! Jest niezawodna... Karolina Polecam wszystkim wymagającym Paniom :) (1) Wspaniała kobieta która rozumie potrzeby i wprawia włosy w cudowny stan :)... Alicja Polecam i będę polecać! :) (1) Bardzo profesjonalne usługi fryzjerskie!! Gorąco polecam z całego serca .... Dorota Najlepsza fryzjerka w Trójmieście! (1) Miła, dokładna, profesjonalna, niesamowicie kreatywna fryzjerka mojego... Anna Polecam;)) (1) Polecam. Nie każdy potrafi zrobić dobrze sombre, ale Monika jest w tym... Ania Bardzo polecam!!! (1) Jestem mega zadowolona z wizyty Pani Moniki. Oddając się w jej ręce po raz... Ewa Super!!! (1) P. Monika jest naprawdę super fryzjerką. Potrafi słuchać klienta. Z pasemek... Ola Zdcydowanie polecam! :) (1) Od Pani Moniki zawsze wyszłam zadowolona, gorąco polecam, profesjonalizm 100℅!!! Klaudia Rewelacja!!! (1) Polecam wszystkim! Pełny profesjonalizm! Pani Monika jest czarująca, umie... Alicja Morena