Aleksandra - opinia (1) Wspaniała osoba, a przy tym niezwykle utalentowany fryzjer. Z całego serca... Aleksandra Asia - opinia (1) Bardzo polecam, pani Monika jest przesympatyczna, a przy tym doskonale mnie... Asia M. - opinia (1) Ja niestety nie będę mogła wystawić tak dobrej oceny. Po pierwszej wizycie i... M.
Magda - opinia (2) Serdecznie polecam. Czarodziejka od włosów i duszy. Przepiękna atmosfera,... Magda Kami - opinia (1) Polecam serdecznie. Pani Monika naprawdę przestudiowała mój włos :) Z wizyty... Kami Agnieszka - opinia (1) Pani Monika jest fantastyczna fryzjerka. Przede wszystkim słucha klientek co... Agnieszka Julia - opinia (1) Magicznie kobiecy czas. Pokecam z serca Julia Anita. - opinia (1) Profesjonalizm, duża wiedza Pani Moniki. W końcu fryzjer powiedział co dobre... Anita. Bc - opinia (1) Same pozytywy, polecam. Jestem pewien, ze wroce. Bc Agnieszka Kossewska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Plus doradztwo w kierunku dalszej... Agnieszka Kossewska Paweł - opinia (1) Bardzo dobrze dobrana fryzura , polecam Paweł Bożena - opinia (1) Zawsze wracam, bo za każdym razem jestem pod wrażeniem. Satysfakcja... Bożena Zosia - opinia (1) Polecam super fryzier najlepszy w Trójmieście. Zosia Julja - opinia (1) Pani Monika to cudowna kobieta i profesjonalna stylistka. Doradzi,... Julja Hanna - opinia (1) najlepszy fryzjer w trojmiescie!! Hanna Monika - opinia (1) Pani Monika to cudowna osoba, tworzy przestrzeń w ktorej czuje się dobrze i... Monika Iwona - opinia (1) Pani Monika jak zwykle najwyższy poziom usługi. Włosy po farbowaniu i... Iwona Eva - opinia (1) Korzystam tylko z usług Pani Moniki i jestem bardzo zadowolona.... Eva Kasia - opinia (1) Przepięknie stworzona przestrzeń nie tylko po to, aby skorzystać z usług... Kasia Magdalena - opinia (1) Nietuzinkowa osoba , z pasją i zaangażowaniem zajmuje się moimi włosami.... Magdalena