Halewicz 2

Witam. Proponuję ćwiczenia, do ktorych zapraszam psychologów amatorów, jak i prawdziwych psychiatrów. Chcialbym stworzyć portret psychologiczny Halewicza- napawa się swą inteligencją i krasomóstwem, jednak wyraźnie widać, że ma uszkodzoną ktorąś część mózgu, być może nawet zawiązana na supeł. Lubi pouczać ekspedientki w Bomi, na forum poucza każdego. Zna sie na wszystkim jak pani Jakubiak. Zapraszam do tematu.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Halewicz 2

Nie masz większych zmartwień, białoruski czytelniku? Proponuję zacząć od siebie, będzie większy pożytek, głównie dla Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23

Niulka, daj spokój - lekarz kazał przytakiwać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 23

o jezu chyba sie zesikam hahahaha
wreszcie ktoś mysli tak jak ja o tym bucu z PZPR
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Poczytajcie tu, nasza perła znów miała atak http://forum.trojmiasto.pl/mysle-o-nowym-aucie-jakie-jest-Wasze-zdanie-o-Infiniti-FX-t264608,1,60.html
W zasadzie zakrawa to na schizofrenię, to już tak poważnie, bez zlosliwości.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://forum.trojmiasto.pl/Tajemnicza-posiadlosc-czy-ktos-cos-wie-t252401,5,20.html Naprawdę szukasz awantury?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

I po co zamieszczasz linki do własnych wątków? Chwalisz sie czy żalisz? A tak w ogóle to jak sam mówisz, jest to wolny kraj, jest wolność słowa, więc daj społeczeństwu swobodnie wypowiadać się nt. co myślą o psychice Hlewicza, a nie wcinasz sie tu między wodkę a zakąskę, próbujesz zyskiwać sobie życzliwość i kneblować usta straszeniem kolegami(admini to nie Twoi koledzy, jak mjiemam mają lepszych kolegow niż Hlewicz). Grzecznie czytaj ewentualnie co ludzie o Twoich mądrościach myślą, a nie udzielaj sie chociaż tu sam o sobie, niemerytorycznie, strasząc, grożąc banami, kolegami i Bóg wie czym jeszcze.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwaga uwaga! Zapowiada się nielicha impreza w Gdyni, zauważalne poruszenie wśród dygnitarzy i samego Prezydenta Miasta. Hlewicz kupuje pierścionek z brylantem (używany) i zaręcza się z kimś, no no, łakomy kąsek, mieszka na Fikakowie, ma Dżipa Grand Cziroki, zna sie na wszystkim, czekamy na info, kimże jest wybranka(ek).
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

P.S. link http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-pierscionek-z-brylantempilnie-t271851,1,161.html
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możesz Halewiczowi buty czyścić :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

No jeszcze mozna dodac ze takich pajacow to jeszcze to forum nie widzialo. Male ujadajace pieski kundelki obszczekuja:] Moze ktorys z was pajace napisze cos madrego a nie pieprzy od rzeczy. Poki co to nienapisaliscie jeszcze nic madrego. Halewicz moze ma kontrowersyjne posty ale pisze ciekawie i wiekszosc ludzi lubi go czytac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

"Halewicz moze ma kontrowersyjne posty ale pisze ciekawie i wiekszosc ludzi lubi go czytac."
Tak tak Hlewiczu, co szczegolnie widać po stosunku popierających- niepopierających:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

opinie o tym panu sa 50/50
ja osobiscie go nie lubie ale mam takie prawo
a sympatykow pozdrawiam
i sorry bo pijany jeszcze jestem jak pies
bo opijałem nowy super samochód
polecam ZAWSZE WOLKSWAGENA
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

A po co Hlewiczowi buty czyścić? Przecież mieszka w wypasionym M na Fikakowie koło Bomi, wychodzi z niego wprost do swego wypasionego Dżipa G-Cziroki, więc kiedy ma buty wybrudzić? Aaaa, faktycznie, może wtedy, gdy z zoną łazi po okolicznych ulicach, zagląda ludziom za płoty i szuka sensacji, tudzież temaatow do plotek na JEGO forum.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (703 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...