Halina - opinia
składam serdeczne podziękowania Panu Heniowi/przedstawicielowi firmy hekus za wieloletnią współpracę.
Kierowca tej firmy dał się poznać jako człowiek sumienny i pracowity.
Przez te wszystkie lata nigdy mnie nie zawiódł.
Zawsze dotrzymywał słowa i terminów.Korzystałam z usług Pana Henia w rożnych porach roku.Pokonywał swym samochodem najgorsze zimowe zaspy by z towarem dotrzeć na czas, min ule z żywymi pszczołami.
Te wszystkie cechy ustawiają Pana Kierowcę już w medalowym miejscu.
Najważniejsze z tych cech to , to że zawsze był uczciwym i wrażliwym człowiekiem.
Jako starsza już osoba mogłam się przekonać,że w śród młodego pokolenia są jeszcze dobrzy ludzie posiadający honor i wrażliwość
Bardzo , bardzo dziękuje Panu Heniowi, życzę dużo szczęścia tak w rodzinie jak i na drodze.
klientka
Kierowca tej firmy dał się poznać jako człowiek sumienny i pracowity.
Przez te wszystkie lata nigdy mnie nie zawiódł.
Zawsze dotrzymywał słowa i terminów.Korzystałam z usług Pana Henia w rożnych porach roku.Pokonywał swym samochodem najgorsze zimowe zaspy by z towarem dotrzeć na czas, min ule z żywymi pszczołami.
Te wszystkie cechy ustawiają Pana Kierowcę już w medalowym miejscu.
Najważniejsze z tych cech to , to że zawsze był uczciwym i wrażliwym człowiekiem.
Jako starsza już osoba mogłam się przekonać,że w śród młodego pokolenia są jeszcze dobrzy ludzie posiadający honor i wrażliwość
Bardzo , bardzo dziękuje Panu Heniowi, życzę dużo szczęścia tak w rodzinie jak i na drodze.
klientka