HEKUS TEAM

Przeprowadzki Transport bagażowy

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 6A/10

Polecam Hekus Team (1) Przy okazji przeprowadzki skorzystałem z usług firmy Hekus Team i nie... Marcin Znakomita firma (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Dla Pana Henryka i jego ekipy nie ma... Grażyna Gorąco polecam! (1) Panowie nie tylko przetransportowali mi meble szybko i w sposób bardzo... Hanna Zysnarska
Polecam (1) Szybko, sprawnie, bez narzekania, ze 4te piętro, bez przeciągania do kolejnej... Klient SUPER FIRMA !!! (1) Firma bardzo dbająca o klienta. Niezawodni nawet w sytuacjach awaryjnych o... Grzegorz Polecam (1) Przeprowadzka przebiegła super sprawnie, w dobrej atmosferze i nie było... aqua1980 Polecam! (1) Bardzo szybko i sprawnie. Bez narzekania na czwarte piętro :) Cena... Dorota Szczerze polecam! (1) Polecam Panów z firmy Hekus. Punktualni, bardzo pomocni, sprawnie i szybko... Karolina Polecam Panów!!! (1) Panowie szybcy sprawni i konkretni. Punktualni mili i co ważne beproblemowi.... Łukasz Zaskoczony pozytywnie!!! (1) Jestem osobą która często zmienia miejsca... Dawid Dziewczyna z piątku - opinia (1) Panowie dostosowali się do mojego terminu oraz godziny. Przeprowadzka... Dziewczyna z piątku POLECAM !!! (1) Usługa wykonana na najwyższym poziomie - profesjonalnie, sprawnie i tanio.... mm POLECAM GORĄCO! (1) Panowie sprawnie i szybko spakowali, przewieźli i wnieśli meble i wszystkie... Ewelina Nie polecam (3) Chyba, że ktoś chce obsługę powolną i narzekającą, że wszystko jest ciężkie... Joanna Wszystko ok (1) Wszystko ok. Polecam Tam Hekus - kiepskie przeprowadzki (1) Miałam przeprowadzkę z tą firmą. Samochód za mały. Mówią, że wystarczy na 3... Fornalowa Sprawna i profesjonalna obsługa (1) Gorąco polecam usługi firmy Hekus. Panowie przewozili duży zestaw moich... Barbara Szczerze polecam! (1) Z usług Hekus Team skorzystaliśmy przy okazji przeprowadzki do nowego... Maciej rewelacja!! (1) Czas przeprowadzki wiązał się z u nas z dużym stresem. Długo szukałam firmy,... Patrycja NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE! (1) Tutaj mogę pisać tylko w samych superlatywach, czyli : punktualność,... Magdalena Szczurzewska