Hallo Express Taxi

Taxi

Gdynia, Helska 10

Asia - ocena (1) Z każdym rokiem więcej młodszych kierowców w świeżych, czystych autach.... Asia Ewa Nowopolska - ocena (1) Korzystam od lat.Profesjonalizm pod każdym względem !!! Zrozumienie potrzeb... Ewa Nowopolska Teresa - ocena (1) Super usługa, punktualnie i wzorowo. Toyota. Teresa
Paweł - ocena (1) Super Kierowca samochód zadbany czysty bez zastrzeżeń Paweł Sławek - ocena (1) Zamówieni zrealizowane szybko i sprawnie. Pan taksówkarz miły i sympatyczny.... Sławek m. wozniak - ocena (1) taksowki przyjezdzaja punktualnie,kierowcy uprzejmi. m. wozniak Marcin - opinia (1) Szybki dojazd, kierowca zawodowy znający Gdynię od podszewki :) Marcin Grazyns - opinia (1) Tyle lat korzystałam,ale już nigdy więcej. Krótka trasa do domu,ale długa... Grazyns Żenada (2) Taksówki tej firmy nie zachęcają do podróżowania. Stan , czystość i wszystko... Eks klient Zdążyłam :) (1) Taksówka podjechała w ciągu 5 minut i zdążyłam na autokar Agnieszka Żenada (1) Zamówiłam dziś rano taxówkę. Dostałam potwierdzenie smsem i informaję o marce... Marta polecam (1) duza firma dużo taksówek szybki czas dojazu na dzielnicach co ważne nie tylko... tomi Zmiana taryfy (1) Zmiana taryfy to rzecz normalna każda korporacja zmienia taryfy w dzień 1 na... Darek nocne zakupy (1) "super" obsługa!!! mimo późnych godzin nocnycch ,określony czas przyjazdu (5... Krzysztof Zmiana taryfy z 1 na 3 w czasie jazdy (1) Z Hallo Express Taxi korzystam od połowy lat 90-tych. Sporadycznie, ale... ArekS Zawsze na czas (1) Wielkim plusem tej firmy jest czas dojazdu(5 min.) Piotr HALLO TAXI GDYNIA 191-90 (1) Jechałem ostatnio taksówką z Hallo, wszystko w porządku. Antoni Polecam (1) Zawsze na czas i miło. Polecam:) aga zadowolony (1) jakość usług zdecydowanie na plus! Paweł POGORZE (1) POGORZE STAMTĄD DZONIE WSZYSTKO OK BARDZO SZYBKO fan