Halo Gdańsk! Pomocy!

Chce zabrać w Gdańśku kobietę mojego życia na kolację, której nie zapomni ! Normalne ceny, fajna atmosfera, i nie na jakimś zad*piu, najlepiej w centrum z ładnym widokiem. Propozycje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Correze w Gdańsku - ładny widok, ładne wnętrze, ceny nie strasznie wyśrubowane, ale też nie tanio - jak szukasz miejsca na kolację, której nie zapomni to tanio będzie ciężko :P
Jeśli taniej, ale też bez widoku to np Tekstylia w Gdańsku.

Jeżeli tanio to „panorama” w Gdańsku w zieleniaku. Widok super, co do jakości jedzenia kiedyś było słabo, teraz niewiem b

Teraz dalej jest słabo :)

Re: Halo Gdańsk! Pomocy!

Witam. Proponuję Restaurację o nazwie - "cała naprzód". Nad "Motławą", niedaleko słynnego "Żurawia". Widok przepiękny z niewielkiego tarasu tej niezbyt drogiej restauracji. Która znajduje się na ostatnim piętrze. Oszklony budynek tzw. "OKM-u". ( Ośrodek Kultury Morskiej ) . Gdzie można w środku trochę po oglądać, między innymi: Wiszące nad głowami łodzie i żaglówki. Wejście do budynku jest od ul.Tokarskiej ,przy końcu ul. Szerokiej, kierując się w stronę "Motławy". Jak i od strony deptaka przy Motławie. Można wejść do restauracji schodami,jak również wjechać windą. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Dermatolog -trycholog (22 odpowiedzi)

Forumowiczki ratujcie...poszukuję lekarza dermatologa -trychologa. Przeczesałam forum ale jeśli...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....