Hamstwo i bezczelność !!!!!!!!!!!!!!!!!

Klijentów detalicznych panowie z ap traktują poprostu jak .... !!!! Byłem dzisiaj w ap żeby zakupić sobie tłumik do auta, przywitałem się mówiąc dzień dobry poprosiłem o tłumik i o uszczelkę do tego tłumika, a sprzedsawca stwierdził : "może bez uszczelki bo będzie szybciej nie będzie trzeba szukać" a do kolegi siedzącego obok powiedział : "dzisiaj się chyba nie skończą". Moim zdaniem to samo hamstwo....Obsługi detalnistów, brak szacunku dla zwykłego szarego człowieka. Nieistotne że była godzina 17,30 i mieli tylko 30 minut do zakończenia pracy, ja byłem po 10 godzinach pracy od 7. Nie pozdrawiam ... Obsługi!!!!!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: HAMSTWO I BEZCZELNOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!

dlaczego korzystałeś kilkakrotnie jak nie było OK?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

ja jako sklep korzysytałam kilka lat zanim ujżałam aktualne ich oblicze, teraz idą na masówkę i mają w du.e klienta
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie prostactwo pi lalanciarnia tam obsluguje jaki lokal i jego wyglad taka obsluga jeszcze troche zdechna kwestia czasu .Jatam tez bylem i gburas co zero mial pojecia o modelu samochodu ktory mam klikal i stolec znalazl swirowal zachowaniem ..Ja napewno podam dalej o nich jakie zachowanie stosuja i amatorszczyzne ..kwestia czasu ludzie sie na nich poznaja ..nie polecam i prosze podawac innym ze nie chodzi sie dofirm ktore w d..ludzi maja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

No współczuję Panu,że pracuje Pan 10 godzin i był Pan zmęczony a tu taka bezszczelność.
Proszę sobie wyobrazić,że Ci niekulturalni panowie pracują też po 10 godzin , bez żadnej przerwy-ewentualnie kanapka w locie,a klienci non stop. Jeżeli przychodzi Pan przed zamknięciem i marudzi to czego wymagać.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 47

A ja nie rozumiem, skoro ten sklep jest zamykany o danej godzinie, to Ci panowie powinnie mieć przyklejony uśmiech do tej godziny właśnie. Nic ich nie usprawiedliwia że dużo klientów, itp. Skoro pracuje się z klientem to podstawowe zasady uprzejmości powinny obowiązywać. Głupie komentarze i nieuprzejmość są zdecydowanie nie na miejscu. A skoro praca z ludźmi jest zbyt trudna zawsze mogą sobie popracować na fermie kurczaków.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 12

zapraszam do AP i może zrozumiesz... . "nigdy nie mów nigdy"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czyli Panowie z AP pracują po 10 godzin dziennie w dni powszednie i po co najmniej 2 x po 6 godzin w soboty. Czyli 20x10h+2x6h=212h. Ciekawe jak to wygląda oficjalnie???

popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oficjalnie pewnie tak samo jak w każdej firmie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

8 GODZIN a nie 10....i nic nikogo nie zwalnia z etyki zawodowej...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak mu sie nie podoba to niech idzie sobie do innej pracy. Ja mu nie zawracam d*py po pracy tylko w trakcie , i obsłużyć klienta jest kur.a jego obowiązkiem, i to z uśmiechem na twarzy!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego z uśmiechem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

z kijem nie z uśmiechem kto idioto bedzie sie 10 godzin usmiechał przyjechała jakas c*ota po tłumik stękała to złoili beke z typa proste ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

witam ... pracownik nie mógł stwierdzić że bez uszczelki do tłumika będzie szybciej ...auto partner nie posiada w swoje ofercie tłumików ... chyba komuś się tutaj firmy pomyliły
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

posiada ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem nieprzyjemność kupować parę razy w AP - poziom obsługi klientów indywidualnych jest dokładnie taki, jak opisał to autor wątku.

Bezczelne prostackie odzywki, wyśmiewanie niewiedzy kupującego, niewybredne żarty między pracownikami - i faktycznie, mechanicy i znajomi pracowników są obsługiwani zupełnie inaczej.

A tak na marginesie, to stoi ten wasz zakichany biurowiec, przerośnięty formą nad treścią, a wy dalej gnieździcie się tam, gdzie zwykle. Widać rynek niewiele was nauczył.

Wszystkim odradzam AP - taniej na allegro, a i doradzą odpowiednio.
Kij wam w oko - powieście sobie jeszcze gołe baby na ścianach i będzie jak u pachciarza w Luzinie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Auto partner nie sprzedaje tłumików !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

mylisz sie , od dwóch lat napewno już sprzedaje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiscie ze sprzedaje bo worze u nich czesci , a ze hamstwo i traktowanie ludzi z wyzszoscia to akurat fakt , za to w sklepach co od nich biora pełna profeska nawet p 12 godzinach pracy miły spzedawca i usmiech na twarzy a nie foch jak u hrabiostwa z ap
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro chamstwo i bezczelność po co kupować tam kilka razy??
Nie rozumiem dlaczego robicie zakupy w tym sklepie skoro allegro jest takie fantastyczne. Widzę że większość opinii jest po prostu złośliwa a ostatnia udowadnia że jak ktoś jest bezczelny i chamski to wszystkich za takich uważa. Co Pana obchodzi ich budynek , a "gołe baby na ścianach" dokładnie odzwierciedlają Pański poziom intelektualny i totalny brak kultury. W tym sklepie robią zakupy tez kobiety oraz rodziny z dziećmi chyba Pan się zapędził i wyzwiska w opinii na forum to już poniżej jakiejkolwiek krytyki.
A co do obsługi mając takich klientów wcale nie dziwi minie że nie mają cierpliwości anioły by uciekły .....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Już nie robicie zakupów - właśnie dlatego. Poza tym, AP to nie święta krowa i będę krytykować tyle razy, ile zajdzie potrzeba.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja polecam w Gdyni placówke :) Pan Mariusz swietnie obsluzy :)

Pozdrawiam AP w Gdyni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stanowczo odradzam zakupy w tej firmie. Nie warto kusić się niską ceną. Zasadnej reklamacji sprzęgła LUK nie chcą uznać mimo, że pracowało 10 miesięcy. Nie bo nie a uzasadnienie na poziomie szkoły podstawowej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

dokładnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

reklamacje w firmie AP to tragedia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

AP nie rozpatruje reklamacji! Podobnie jak każda inna firma typu inter cars elit itp. Wysyłają towar do producenta i na tym ich rola się kończy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupowałem w Łodzi i sprzedawca sympatycznie się pzrywitał ze mną podyskutował kilka minut wybierając razem markę części do auta.
to kwestia człowieka, niektórzy maj ą skrzywiona twarz zaraz na początku pracy, tylko po co pracują można liscie grabić na 1/2 etatu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

chamstwo to przez ch
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety ale tak jest. ja byłem parę dni temu i pan podczas obsługi mnie odebrał tel od znajomego i doradzał mu co i jak ma zamówić rzeby było najlepiej i najtaniej. żadnego słowa przepraszam. gdzieś to mam że kolega dzwoni po części może i droższe od tych co ja kupuje. troche kultury. a w telefonie jest opcja oddzwon
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wy klienci macie swoją rację,my sprzedawcy swoją.Jestem sprzedawcą w konkurencyjnej firmie ale rozumiem kolegów z AP.My mamy swoje plany,które narzucane są z Góry przez Pierdzistołków.Telefon nie odebrany to duży minus,nieobsłużony na czas HURTOWNIK to też duży problem,dlatego Wy detaliści jesteście na drugim planie.Zrozumcie-hurtownia jest dla sklepów i warsztatów i takież ceny też.Detalista udaje się do sklepu i tam wymaga idealnej obsługi.W szanowanych firmach hurtowych detalista co najwyżej może obejrzec sobie wystawę o ile takowa jest!Ale cóz My Polacy chcemy się na wszystkim znać i jak coś nam nawali to chodzimy z kartką po 10 punktach z zapytaniem o cenę zawracając tym samym d... ludziom,którzy chcą pracować zgodnie ze sztuką handlu.Zarządy firm motoryzacyjnych są pazerne i chciałyby 2 sroki za ogon ciągnąc hurt i detal!Zgodnie ze sztuką handlu Wy DETALIŚCI -niestety-nie jesteście porządani w Hurtowniach.Zapraszam na zakupy do Sklepów.Tam sprzedawca za cenę dużo wyższej marży wysłucha zapewnie wszystkich waszych żali i teorii "motoryzacyjnych".Pozdrawiam Branżę :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

rozumiem że hurtownia cieszy się ze sprzedaży kilkuset rzeczy a nie jednej. ale jak kupuje części za pare setek a dzwoni koleś z rozrusznikiem do koreańskiego samochodu za 80 zł to kto powinien mięć pierwszeństwo w Twoim mniemaniu. bo wychodzi że kolega bo kupuje ważną część na której hurtownia zarobi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ten "kolega" dzwoni kilkanaście razy dziennie,w skali miesiąca kwota jest bardzo duża.Tacy klienci utrzymują hurtownię,cały przemysł.Ty natomiast kupisz raz na ruski rok i taka jest różnica.Nie twierdzę,że Detalista jest złem,NIE.Tylko Twoje miejsce jest w sklepie nie w hurtowni.Myślisz,że jak pójdziesz na zakupy do hurtowni to dostaniesz takież ceny ?Nigdy!Podejrzewam,że będzie drożej niż w sklepie,chyba,że trafisz na nieuczciwego sprzedawcę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram twoją wypowiedź niech taki detalista przyjdzie i ciekawe ile dni wytrzyma. Niestety ludzie nie rozumieją, że jesteśmy głównie dla sklepów i warsztatów. Detalista przyjdzie raz na jakis czas a ten co dzwoni o rozrusznik robi pewnie w miesiącu 10 tys obrotu albo i wiecej. Więc kto jest ważniejszy ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dzisiaj zrobiłem pierwszy i ostatni raz tam zakupy. Pan który mnie obsługiwał chyba był tam za karę
Jesteśmy raczej sporą firmą lecz rabat dostałem jak detalista. Warszawa Kosmatki omijać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1