W. Jasieński - opinia (1) Wyjątkowo nieuprzejma obsługa. Klient traktowany jak powietrze. W. Jasieński Detal (1) dzwonie jako detalista tel nie Odbieraja jak hurt to odrazu już im dziękuję... Gośćbobi Hamstwo i bezczelność !!!!!!!!!!!!!!!!! (34) Klijentów detalicznych panowie z ap traktują poprostu jak .... !!!! Byłem... GN
Kazda poszukiwana czesc dostalem w AP (7) 100% czesc ktore potrzebowalem , znalazlem w AP . Ceny tez dobre. Szybko... piotr zgadzam sie z ponizszym wpisem,jak z filmow barei (5) obsluga na lajcie totalna zlewka,zawrocilem im -upe z samego rana-tak oni... darek Najlepsza hurtownia w trójmieście (2) Powiem Tak! Ogólnie naprawiam sobie sam auta od jakiś 10lat i w tym czasie... piter Niemiła obsługa wysokie ceny brak towaru (2) Zawsze gdy mam odczynienia z panami sprzedawcami z Auto Partnera traktowany... Piotr Mokrzycki zawsze sa te czesci , ktorych poszukuje. (1) Bardzo sprawna obsluga , chwila oczekiwania na krzeselku do czasu... piotr b. auto partner (1) nie polecam współpracy handlowej - ta firma działa tylko w jedną stronę... lukasz Tragedia (1) Totalne dno i wodorosty. Parę lat tam kupuje i jakoś udawało mi się znosić tą... pat chamstwa ciąg dalszy!! (2) Witam Dzisiaj dostałem reklamację odmowną przegubu Ruvilla zakupionego w Auto... Bartek Gorąco polecam (2) Bardzo solidna obsługa,doradzą ,przyjmą zwrot jak nie pasuje,oczywiście jak... Staś Obsługa jak z filmów Barei! (1) Kupuję w AP co kilka miesięcy i nie jestem specjalnie wymagający do obsługi... nsx Porównanie z Wrocławskim oddz. (4) Miałem przyjemność zrobienia zakupu w miłej atmosferze;) Towar w porządku,... Kazik Bezczelna obsługa (7) Planowałem zakup części w tym oto sklepie na ulicy Subisława 50. Była godzina... Bartosz Również nie polecam (3) Niestety muszę zgodzić się z opinią poniżej. Mam wrażenie że "znajomi" i... tmo SUPER (1) Nie rozumiem tych negatywnych opinii, najwyraźniej konkurencja nie śpi. Mimo... M Obsługa jak za PRL-u (1) Tak jak powyżej byłem tam dwa trzy razy ale wolę nadłożyć drogi i już do nich... PR Wszystko OK. (1) A ja muszę powiedzieć, że trochę się obawiałam robić tam zakupy po... Ja Obsługa beznadzieja (3) Witam, w autopartnerze kupowałem kilkukrotnie i to z jednego powodu- cena.... Damian