Sabina - opinia (1) przepyszne wyroby, uprzejma obsługa Sabina Lavender - opinia (1) Katastrofa. W tlusty czwartek o 12 nie mieli pączków. Pokierowali mnie obok,... Lavender Stały klient - opinia (1) Miejsce z klimatem, zawsze piękne świeże kwiaty Stały klient
Ela - opinia (1) Nigdy nie spotkałam się jeszcze z tak przemiła obsługa, tak pomocną, tak... Ela Małgorzata - opinia (1) Można na nich polegać , są kompetentni , korzystam z ich usług od 1999 roku . Małgorzata Kamil - opinia (1) Uwielbiam tam robić zakupu, panie są zawsze uśmiechnięte. Blondynka w koku... Kamil Kamir S - opinia (1) opisz swoje wrazenie -niegatywne niepolecam Kamir S Tenor - opinia (1) Miła,kompetentna obsługa. Czego brakuje można zamówić u Pana Darka, sprawdzi... Tenor Marta - Gdańsk - opinia (1) Odwiedziliśmy to miejsce w dniu dzisiejszym przez przypadek. Super obsługa.... Marta - Gdańsk Hanna - opinia (1) Poczta kwiatowa,porażka,dostaję od córki co roku kwiaty na urodziny i po raz... Hanna Artur - opinia (1) W dobie Biedronek i Lidlów Merkus jest w top. Niezrozumiała jest jedynie dla... Artur Iwona Ber - opinia (1) Fachowa i miła obsługa, wykonanie usługi z nie drogim i zadowalającym... Iwona Ber Anna - opinia (2) Po zjedzeniu słodyczy od Pani Moniki (sezamki, czekolada i ciastka) nie... Anna Grażyna - opinia (2) Słodkości najwyższej jakości, smaczne i naturalne. Mają swój osobisty urok... Grażyna Aga - opinia (1) Polecam! korzystałam wielokrotnie, super miejsce Aga Grzegorz Ziomski - opinia (1) Profesjonalność to za mało powiedziane. Super porady i wybór. Grzegorz Ziomski Anna - opinia (1) Bardzo smaczne wypieki i rewelacyjne lody Anna Anna - opinia (1) Najlepsza piekarnia z najsmaczniejszym chlebem Anna 667 - opinia (1) gorąco polecam! Super produkty! 667 Marcin - opinia (2) Bardzo smacznie i superkreatywnie! Marcin