Anna - opinia (1) Fantastyczne torty. Zarówno weselny jak i późniejsze zamawiane na imprezy.... Anna Sławomir - opinia (1) Super chlebek pieczywo naj smaczniejsze Sławomir Kasia - opinia (1) Coś niesamowitego, co za smaki. W ustach się rozpływa. I wszystko mega... Kasia
Mat - opinia (1) Fajne ciastka, super torty, mniam mniam Mat Arni - opinia (1) Chlebek z żurawiną.... Mmmm mój ulubiony Arni werdecka@wp.pl - opinia (1) Okazjonalnie, ponieważ daleko ale wszystko na najwyższym poziomie werdecka@wp.pl Zadowolony klient. - opinia (1) Bardzo fajny sklep, obsługa ostatnio na wysokim poziomie ale jak wypowiadają... Zadowolony klient. małgorzata - opinia (1) Profesjonalni , można na nich polegać . małgorzata Teresa - opinia (1) Miła obsługa, przede wszystkim nie ma kolejek do kas, a jeżeli się zrobi... Teresa Kasia - opinia (1) Polecam!!! Obrączki wyszły przepiękne i to w ekspresowym tempie! Trochę się... Kasia Urszula - opinia (1) Przepiękne mandale, dbałość o każdy szczegół, ekologiczne materiały. Urszula Jakub Gierszał - opinia (1) Pięknie naklejone szkło zabezpieczające, ponad to w dobrej cenie w mediamarkt... Jakub Gierszał marcinmaglakis - opinia (1) Kupiłem tanią kasę fiskalną. Podłączyli, przeszkolili. Szybko i sprawnie.... marcinmaglakis Klientka Magda - opinia (1) Przepiękne torty - zwłaszcza na urodziny jako prezent-niespodzianka :) Już 3... Klientka Magda Michał - opinia (1) Najlepszy serwis na Pomorzu ! Panowie odgrywają kawał dobrej roboty. Pani... Michał Anetti - opinia (1) Moja wizyta w tym serwisie przeszła najśmielsze oczekiwania. Telefon... Anetti Tomasz - opinia (1) Bardzo fajny mały sklepik. Wszystko co chciałem, to dostałem. Pani co nieco... Tomasz jerry - opinia (1) Ten sam smak który pamiętam z dzieciństwa polecam wszystkim którzy jeszcze... jerry Jerzy - opinia (1) obsługa fachowa,uprzejma i kulturalna Jerzy kuchar - opinia (1) Od początku utrzymuje świetny poziom, tak trzymać. Chleb rewelacyjny!!! kuchar