Iwona - opinia (2) Niesamowite torty. Można zamówić dosłownie wszystko. Zamawiałam tort... Iwona Zenon - opinia (1) Fajny sklep z przystępnymi cenami. Zenon k - opinia (1) mega miejsce dla ludzi na keto, bardzo polecam szczegolnie sniadania k
Magda - opinia (1) Drogo, ale przepysznie i piękne wnętrza Magda Beata - opinia (1) wspaniałe wyroby , miła obsługa. Poproszę o wyroby wegańskie . Beata mski - opinia (1) placek drożdżowy i keks - dla mnie nie ma lepszych mski Sylwia - opinia (1) Bardzo dobre mięso i frytki, tylko szkoda, że lokal jest tak bardzo na... Sylwia Bolek - opinia (1) Beznadziejny sklep. Fatalne zaopatrzenie, produkty typowo korporacyjne, czyli... Bolek Krzysztof Zygmunt - opinia (1) Najlepsze pieczywo jakie jadłem, a drożdżówki to pamiętam jeszcze z... Krzysztof Zygmunt jar - opinia (1) zawsze wszystko mega smaczne. kolejki przed sklepem potwierdzaja jakosc a... jar Marek - opinia (1) Najbardziej rozpoznawalne w smaku pieczywo ... tradycja w smaku od... Marek Alka - opinia (1) Tak sobie,niektóre wyroby zbyt drogie,jak w kawiarni prawdziwej, gdzie mozna... Alka Km - opinia (1) Każdy chlebek pyszny tak samo bułeczki Km Gosia - opinia (1) Cukiernia z tradycjami. Bardzo dobry keks na maśle, polecam też babeczki... Gosia Marta - opinia (1) Od lat świetni, trzymają poziom produktów na stałe wysokim poziomie. Mimo, że... Marta stefan - opinia (1) Nic specjalnego, byłem tam nie mam pojęcia skąd takie ochy i achy. stefan dariusz - opinia (1) Najlepsze bagietki, typowo francuskie, do spożycia w max 3h. dariusz Zadowolona Klientka - opinia (1) Wyjatkowo ciekawa oferta wzornicza , widać oraz czuc design Zadowolona Klientka A. - opinia (1) B.przyjazne miejsce, jest tam dosłownie wszystko co potrzebne w domu A. Bolek - opinia (1) Najlepsza piekarnia z tradycyjnym wypiekiem. Bolek