Jolanta - opinia (1) Obsługa na medal. Panie kochają naszych mniejszych braci co widać z daleka. Jolanta Piotr - opinia (1) Pozory mylą, niby skromna mała piekarnia ,a wyroby są wspaniałe. Obsługa i... Piotr Piotr - opinia (1) Tam jest poprostu super ,pyszne wyroby a w szczególności pączki z wiśnią i... Piotr
Jędrzej - opinia (1) Nie ma lepszej ;) Smaczne pieczywo, bardzo miła obsługa :) Inne piekarnie... Jędrzej C-lendo@wp.pl - opinia (1) Pieczywo super tylko ta obsluga zniecheca C-lendo@wp.pl Arek - opinia (1) Droga cukiernia. Ale jakość pierwsza klasa. Tylko Umam ma porównywalną klasę. Arek Bartłomiej - opinia (1) Kunszt i jakość. Cena i szacunek dla klienta. To określenia które kojarzę z... Bartłomiej Kosmateus - opinia (1) Odkąd odkryłem to miejsce jestem w nim przynajmniej raz w tygodniu :) Duży... Kosmateus krystek509 - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie.Polecam krystek509 Krzych - opinia (1) Obsługa bardzo miła, ale Pani kierownik straszna, nie polecam Krzych Dawid - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy :) Podejście pani Joanny do klienta - pełny... Dawid Bartek - opinia (1) Jest naprawdę spoko Ceny mocno konkurencyjne Bartek Kasia - opinia (1) Zakupiłam w tym sklepie 2 świnki morskie, nie gryzły, są miłe dla dzieciaków.... Kasia Gość - opinia (1) Ładnie wyglada ale smaku to już zabrakło .Obsługa powinna wiedzieć kto co... Gość Aleksandra - opinia (1) Gorąco polecam, z dowozem na terenie trójmiasta, miła obsługa, duży wybór,... Aleksandra Arek - opinia (1) Poza ładnym wnętrzem i miłym uśmiechem sprzedających to miejsce powstało... Arek Marek - opinia (1) Obsługa na plus. Towar OK :) Lubię tu kupować. Marek Małgorzata - opinia (1) Pyszne chleby zawsze świeże pieczywo, domowo Małgorzata Artur - opinia (1) Biała kiełbasa duża zawartość wody Szynka nieświeża Artur Kasia - opinia (1) Zamowilam mazurki prezentowe na święta chciałam nimi obdarować... Kasia