nie zadowolony były klient - opinia (1) ktoś napisał, że jedyny minus to godziny otwarcia. ja powiem to jest wielki... nie zadowolony były klient agata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, piękne bukiety na każdą okazje. Serdecznie polecam agata Mama :) - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Fajnie,wesoło i sympatycznie. Gdyby wszystkie sklepy... Mama :)
Paweł - opinia (1) Najlepsze wyroby w Trójmieście. Paweł Kamila - opinia (1) Najlepsze torty w Trójmieście. Kamila Dziadek - opinia (1) Piękny tort. Dekoracja : łódka z żaglem i żeglarzem Dzieło sztuki. Prawdziwa... Dziadek Anna - opinia (1) Fantastyczne miejsce, z różnorodną ofertą, zawsze uśmiechniętą obsługą. Tylko... Anna Michał G - opinia (1) Piękna biżuteria, super ludzie:) Michał G Sassy - opinia (1) Byłam dzisiaj na lodach . Hossa inflacyjna w Justynce . Pani za 2 kulki za 12... Sassy Lila - opinia (1) Wszystko super, kolejny raz niezawodni. Polecam Lila Wojtek - opinia (1) Zdecydowanie polecam! super jakość i obsługa! Wszystko na czas i w sumie... Wojtek Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa. polecam Piotr Karol - opinia (1) Brawo - brawo - brawo: Fachowa super uprzejma i cierpliwa obsługa serwisowa.... Karol Mikołaj - opinia (1) Fantastyczne miejsce z bardzo dobrą kawa i pysznymi ciastami. Rurki ze świeżą... Mikołaj Dariusz S. - opinia (1) Smak 1A Piẹkny wystrój i b. dobre piłożenie w Sopocie oraz Gdańsku Dariusz S. Dariusz - opinia (1) Jeden z lepszych lombarduw zastanawiam przedmioty wielokrotnie i niebyło... Dariusz Krzysiek - opinia (1) Nie wiem co się stało ale chleb wiejski i żytni nie są tak dobre jak kiedyś.... Krzysiek Ludzie sikają - opinia (1) Skandal, żeby w tak dużym obiekcie z mnogością sklepów i płatnym parkingiem... Ludzie sikają Kinga Splitt - opinia (1) Bardzo smaczne :)) jem już któryś raz i jest warto, jakość do ceny idealna Kinga Splitt Edward - opinia (1) Najlepszy sklep w okolicy.Miła i fachowa obsługa .Będę tu robił zakupy zawsze. Edward