Basia i Slawek - opinia (1) Dziekujemy za dzisiejsza przesympatyczna i profesjonalna obsługę w osobie... Basia i Slawek Małgorzata - opinia (1) Kupuję tam rogale.Od kiedy zdrożały są sprzedawane coraz mniejsze, a... Małgorzata Magdalena - opinia (1) Kupiłam wędliny, po trzech dniach wszystko śliskie - wyrzuciłam do kosza !!!,... Magdalena
Joanna - opinia (1) Polecam świetny kontakt, duży asortyment. Joanna Klient z osiedla - opinia (1) Chleb dobry ale mógłby mieć kolor jaśniejszy wygląda jak przypalony i czasami... Klient z osiedla Maciej - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa. Mając na stole gorące śniadanie zorientowałem się że... Maciej DarekD - opinia (1) Wyjątkowe miejsce .Wszystko na poziomie światowowym. BRAWO dla właścicieli. DarekD Adam - opinia (1) Świetne ciasta i wszelkiego rodzaju smakołyki w przystępnych cenach. Tak dalej! Adam Aśka - opinia (1) Pyszne pieczywko, szeroki wybór. Polecam! Aśka Pzielkox - opinia (1) Pyszne świeże pieczywo, bogaty asortyment Pzielkox Z - opinia (1) Pyszne. Tradycyjne. Bez polepszaczy! Z Piotr i Małgorzata - opinia (1) Wspaniałe wrażenie po odkryciu takiego miejsca, jak punkt sprzedaży wyrobów... Piotr i Małgorzata Piotr i Małgorzata - opinia (1) Po prostu wspaniałe wrażenia, zarówno w piekarni, kupując pieczywo, jak i w... Piotr i Małgorzata marco - opinia (1) bułki jakich nigdzie nie znajdziecie - dal nich jak jest okazja warto... marco Wiesław - opinia (1) Wychowani na pieczywie z supermarketu mogą nie docenić jakości pieczywa... Wiesław Bezowa - opinia (1) Polecam kazdemu kto próbował i nie probowal Bezowa Mgr. Mamoń - opinia (1) Dobre pieczywo, pyszne ciacha Polecam Mgr. Mamoń X - opinia (1) A ja tam nie rozumiem czym się tak ludzie zachwycają. Próbowałam tortów i... X Anna - opinia (1) Fantastyczne miejsce z bardzo miłą panią Wandzią,ktora zawsze ma ciepłe słowo... Anna Malwina - opinia (1) Bardzo miła i uprzejma obsługa na pewno tam wrócę! Malwina