TW - opinia (1) Konkretna i szybka transakcja . TW Jajakobyly - opinia (1) Nie polecam,pieczywo glutowate ,placek drożdżowy jakby z innej epoki ,ciasto... Jajakobyly Gosia - opinia (1) Atmosfera cudowna Wszystko świeżutkie Gosia
Dominika - opinia (1) Zamawiam tylko w Zooexpress - od wielu lat. Najlepszy Pan kurier - nigdy nie... Dominika Andrzej - opinia (1) Jedyny chleb, który jem ze smakiem po uprzednim zamrożeniu i odmrożeniu. Andrzej Janusz - opinia (1) Najlepsze pieczywo jakie jadłem.Jestem klientem od lat. Ta piekarnia to... Janusz Wacek - opinia (1) rewelacyjny chleb na liściach tataraku! Wacek Kazimierz - opinia (1) Ogolnie sklep spoko. Panie obsługujące miłe, co rzadko się zdarza. Tylko pani... Kazimierz kk - opinia (1) NIc specjalnego? Plus za wystrój, chociaż im bardziej drogi wystrój tym... kk M - opinia (1) Nie polecam niestety ale sklep organizuje targi, gdzie później nie potrafi... M Stały klient. - opinia (1) W sklepie tym robię zakupy od blisko 10 lat i nigdy nie miałem problemu z... Stały klient. Szerszeń - opinia (1) Bardzo podoba mi się, że okna w sklepie są wysłonięte i znie można zajrzeć do... Szerszeń kosek - opinia (1) Bardzo dziękuję za ekspresową naprawę gwarancyjną telefonu Samsung S21 5G,... kosek Ryszard Kukliński - opinia (2) Super fachowcy, doskonały kontakt. Ryszard Kukliński Daria - opinia (1) Galeria wewnatrz ładnie urządzona, ale w mojej opinii jest nieprzemyślana... Daria Agata - opinia (1) Dobry asortyment zamówienie szybko dostarczone Polecam Agata Kate - opinia (1) Od dłuższego czasu robię zakupy w sklepie internetowym ZooExpress.pl.... Kate Adam - opinia (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście, szybka realizacja. Adam Bożena - opinia (1) Zamawiam raz w tygodniu i jestem bardzo zadowolona Bożena Tomek - opinia (1) Najlepsza firma z tych w których miałem okazję robić zakupy dla moich psów.... Tomek