Ludwik - opinia (1) Super kwiaciarnia Ludwik Biuro Rachunkowe Gdynia - opinia (1) Udana długoletnia współpraca. Zawsze pomocni. Szczerze mogę polecić. Biuro Rachunkowe Gdynia Zenek - opinia (1) Polecam sklep. Bardzo profesjonalna obsługa. Super zaopatrzenie. Zenek
Sylwek - opinia (2) Miła i profesjonalna obsługa. Potrafią skutecznie i rzetelnie rozwiązywać... Sylwek Dorcia - opinia (1) Zamówiłam kompozycję kwiatową, i jestem zachwycona :) Kompozycja wykonana z... Dorcia Tomek Plaża - opinia (1) Współpraca od wielu lat. Zawsze wysoki poziom usług. Tomek Plaża JBB - opinia (1) Sklepy nawet fajne, mam tylko dwie uwagi: 1 ten smród taniego baru, 2... JBB KAROL - opinia (1) Profesjonalna obsługa, ogromny wybór gadżetów, zero skrępowania. Ponad to... KAROL Trycja - opinia (1) Pd lat zadowolona. Dostawa pod drzwi w tym samym dniu, to jest hit! Trycja Spider - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Szybki Serwis. System Gastro działa bez zarzutu. Polecam. Spider Prima - opinia (1) Najtańszy przegląd kasy fiskalnej w trójmieście. Polecam !!! Prima ja - opinia (1) nie polecam zamawiania tam tortów, a szczególnie z kremem. Są po prostu nie... ja tomek - opinia (1) To moja ulubiona piekarnia, robię tylko u nich zakupy. pyszny chleb i bułki tomek Bargan - opinia (1) Miła obsługa. Duży wybór kas fiskalnych dostępnych od ręki. Kupiłem... Bargan Z. - opinia (1) Nie polecam. Ceny na półkach nie zgadzają się z cenami przy kasie. Po... Z. Miłosz Przybylski - opinia (1) Nie mogłem doprosić się o pomoc serwisu z Gdyni. Przyjechali panowie z Weja i... Miłosz Przybylski Janka M. - opinia (1) Szybka reakcja i doskonały serwis ! Polecam !!! Janka M. Andrzej - opinia (1) Bardzo dobra i mila fachowa obsługa. Polecam gdyż wszystko było realizowane... Andrzej Eliza - opinia (1) 24 czerwca zakupiłam bukiet na ślub.kwiaty STARE!!masakra!!!!cena z kosmosu! Eliza Ewa - opinia (1) Pieczywo bardzo dobrej jakości Obsługa postępuje według własnej wygody... Ewa