Karolcia86 - ocena (1) Komis skrzacik bardzo mi się podoba jest wszystko czego potrzebujesz dla... Karolcia86 Piotr - ocena (1) Kiedyś mieli dobre pieczywo ale teraz jest paskudne Piotr G. Polakow - ocena (1) Doskonały chleb, b. smaczne ciastka G. Polakow
bartas - ocena (1) Wypieki niesamowicie przepyszne w szczególności bagietki (poezja). bartas Roman - ocena (1) Pieczywo jak zawsze smaczne i cudownie wypiecone.Bardzo miła obsługa w sklepie Roman Pg - ocena (1) Zawsze jest czego potrzebuję. Polecam Pg leszek kloska - ocena (1) miałem okazję być nawet w piekarni.... to też ważne, widzieć w jakich... leszek kloska Adrian - ocena (1) Najlepsze drożdżówki jakie jadłem. Adrian Bob - ocena (1) Same plusy. Wysoki poziom od wielu, wielu lat. Bob Lech Stachowski - ocena (1) Bez konserwantów. Smak z dzieciństwa (76lat). Pokoleniowa tradycja. Lech Stachowski Zocha - ocena (1) Top of the top! Zocha Zdzislaw - ocena (1) Chleb jak za dawnych czasów, bez spulchniaczy i konserwantów za to na... Zdzislaw Janek - ocena (1) Gdy już przekroczyłem próg sklepu, poczułem inny klimat, jakbym się znalazł w... Janek Jakub - ocena (1) Pyszne wypieki. Na szczególne uznanie zasługują bułki oraz m.im. chleb... Jakub l.jezewski@wp.pl - ocena (1) Super produktu zdrowe I smaczne l.jezewski@wp.pl furio - ocena (1) Wszystko jest wyborne. Polecam furio Łukasz - ocena (1) Świetne chleby i bułki, a sezonie - jagodzianki Łukasz Andrzej Kowalski - ocena (1) Super sklep i obsługa. Jestem tam dwa razy w tygodniu i zawsze wychodzę... Andrzej Kowalski Ula - opinia (2) Panie zachowują się jakby były tam za karę. Zero entuzjazmu i życia.... Ula Michał - ocena (1) Najlepsze drożdżówki w mieście, a chleb żytni jest obłędny! Michał