Bożena - opinia (1) Zamawiam raz w tygodniu i jestem bardzo zadowolona Bożena Tomek - opinia (1) Najlepsza firma z tych w których miałem okazję robić zakupy dla moich psów.... Tomek Alina - opinia (1) Najlepsza , uważam że powinni się znaleźć przynajmniej w pierwszej 3 .... Alina
Janusz - opinia (1) Przepyszne pieczywo,wspaniała i miła obsługa. Janusz Bartek K - opinia (1) Piekarnia ta to miejsce, które zasługuje na uznanie. Jej wysoka jakość... Bartek K tereska - opinia (1) zawsze jestem zadowolona z zakupów tereska Kazimierz - opinia (1) Tylko naturalne produkty. Żadnych w proszku. Polecam Kazimierz Ja koneser - opinia (1) Wszystko swieze ludzie wporzadku ceny przecietne Ja koneser Jacek - opinia (1) Omijam szerokim łukiem. Nie polecam. Ceny - porażka Jacek DziedzicPruski - opinia (1) Nie znam w 3-mieście lepszej piekarni. Wszelakie wypieki jak za "starej... DziedzicPruski Kazimierz - opinia (1) Szybki i profesjonalny serwis, kalibracja na miejscu, co do sprzętu też... Kazimierz Małgorzata - opinia (1) Supermarket w porządku, z wyjątkiem stoiska cukierniczego, gdzie świeże... Małgorzata Izabella - opinia (1) Rewelacyjny sklep z fotelikami i wózkami w Gdańsku! Każdy przyszły rodzic... Izabella Kamil - opinia (1) Omijać szerokim łukiem. Odradzam jakiegokolwiek zakupu w tym sklepie, chyba,... Kamil Klientka - opinia (1) W ostatni piątek byłam klientką kwiaciarni Alhambra w galerii Madison. Już... Klientka marysia - opinia (1) Wysoki poziom ale chyba nie we Wrzeszczu. Panie lody podają w białych... marysia Basia i Slawek - opinia (1) Dziekujemy za dzisiejsza przesympatyczna i profesjonalna obsługę w osobie... Basia i Slawek Basia i Slawek - opinia (1) Dziekujemy za dzisiejsza przesympatyczna i profesjonalna obsługę w osobie... Basia i Slawek Małgorzata - opinia (1) Kupuję tam rogale.Od kiedy zdrożały są sprzedawane coraz mniejsze, a... Małgorzata Magdalena - opinia (1) Kupiłam wędliny, po trzech dniach wszystko śliskie - wyrzuciłam do kosza !!!,... Magdalena