Ja - opinia (1) Wszystkie kabiny w meskich toaletach na trzech pietrach zamkniete.... Ja Ewelina - opinia (1) Zupełnie przez przypadek trafiłam do piekarni, dokładnie na Zajezdni... Ewelina Barbara - opinia (1) Zamówiłam drzwi w Sklepie Komfort w Gdańsku (Galeria Morena) wraz z pomiarem... Barbara
Jan - opinia (1) Świetne pieczywo, wszystko świeże Jan Adam - opinia (1) Bardzo miła obsluga, piekny bukiet i szyvka dostawa. Adam Anna - opinia (1) 16.02.2023 z samego rana zakupiłam większość ilość pączków na tłusty czwartek... Anna edek - opinia (1) super wyroby -najlepsze pączki w gdańsku edek Bartosz - opinia (1) Najlepsze Ciastka na Świecie. Po prostu. Nie ma co pisać, trzeba spróbować! Bartosz Bożena - opinia (1) 16 luty ,tłusty czwartek a sprzedają czerstwe pączki, są twarde więcej nic w... Bożena Kasik_2034 - opinia (1) Ciasta i torty przepyszne, mój ulubiony torcik truskawkowy :) Niestety... Kasik_2034 ela - opinia (1) Najlepsze pieczywo w Gdańsku, bez ulepszaczy, wspomagaczy i wielu innych "... ela Lech - opinia (1) Przez miesiac styczen/luty bylem 4 razy w g,7,30do 8,30, wz barkery,... Lech Vi - opinia (1) Najlepsza piekarnia i cukiernia. Vi JanDaro - opinia (1) Kupiłem Kasę fiskalną Novitus Nano. Cena konkurencyjna. Bardzo miła obsługa i... JanDaro Niezadowolony - opinia (1) uważać na ten sklep !!!! Zwrotów nie przyjmują, telefonów nie odbierają. Nie... Niezadowolony Kot - opinia (1) Inne Azimy są spoko, a ta mimo ładnego wystroju mnie bardzo rozczarowała!... Kot Grazyna - opinia (2) Obsługa fatalna pani kasjerka nie chciała obsłużyć męża bez maseczki mimo ze... Grazyna Danuta - opinia (1) Fajna Galeria z tradycją,z tego co pamiętam otwarta w 1998 roku więc już... Danuta TechB - opinia (1) Udana współpraca od wielu lat. Rzetelny, sumienny serwis. Nie muszę pamiętać... TechB Jacek - opinia (1) Nie mila obsługa i śmierdzą papierosami Jacek