Zdzisław - opinia (1) Generalnie duży plus. Jakość perfekcyjna. Zdzisław aga - opinia (1) Najlepsze pieczywo w Trójmieście. aga Katarzyna - opinia (1) Powinni miec gwiazde na niebie za jabłko w ciescie ! Katarzyna
Katarzyna - opinia (1) Super ,niestety dla mnie daleko Katarzyna Jolanta Janowicz-Tomankiewicz - opinia (1) Najlepszy chleb i bułki smakuje jak kiedyś Jolanta Janowicz-Tomankiewicz Hanna Salamon - opinia (1) Cukiernia od lat na rynku.Nie będę ukrywać ,że to cukiernia mojego... Hanna Salamon Joanna - opinia (1) Kończył mi się przegląd. Obecny serwis nie kwapił się do przyjazdu.... Joanna Eugeniusz Szymańczyk - opinia (1) Pieczywo suuper! Bułki - smaki z dzieciństwa. Chleby pieczone wg. tradycyjnej... Eugeniusz Szymańczyk Gdańszczanin z irodzenia - opinia (1) Najlepsza piekarnia w Gdańsku proukujæca pieczywa na starych recepturach i... Gdańszczanin z irodzenia Adison - opinia (1) Prawdziwa piekarnia chleb taki sam od lat. Adison BigiKing - opinia (1) Dziadek z wąsem piecze najlepiej ;-) BigiKing Ania - opinia (1) Pyszne chleby, miła obsługa, na pewno będę wracać Ania Marian - opinia (1) Cany strasznie wysokie, nie adekwatne do jakości. Marian Agnieszka - opinia (1) Dojeżdżam z Obłuża co sobotę po chleb od Kozłowskiego. Tak jak i Rodzice to... Agnieszka Kucykowa - opinia (1) Przepyszne. "Nieoszukane". Smaki dzieciństwa. Kucykowa Mirosław - opinia (1) Jedna z lepszych piekarni w trójmieście... Trochę drogo, ale co teraz jest... Mirosław lego constructor - opinia (1) Kupiłem kasę fiskalną w najniższej cenie na rynku. Polecam ! lego constructor subway - opinia (1) Trafiłem na reklamę na portalu - zadzwoniłem, dostałem rabat i jestem mega... subway Piotr - opinia (1) Super fachowa obsługa !!!! Gorąco polecam !!!! Piotr XXX - opinia (1) Znakomita obsługa i duży asortyment, polecam! XXX