Dorota - opinia (1) Wyroby świetne smaczne ale... Personel nie ma sprzętu (podobno) do cięcia... Dorota Małgorzata - opinia (1) Kultura, porada, wspólpraca, dokładność, niezawodność i pyszny smak. Daję... Małgorzata Ana - opinia (1) Przepiękne bukiety jedyne w swoim rodzaju. Miła obsługa która spełnia... Ana
Patrycja - opinia (1) Super obsługa! Gorąco polecam, kwiaty piękne! ️ Patrycja olas - opinia (1) Nie wiem jak oni to robią, ale cukiernia jest jak na razie najlepsza w... olas AMK - opinia (1) Jest pyyysznie :-) Bardzo polecam tartę limonkową, brownie i pozostałe... AMK Stały klient - opinia (1) Wyroby cukiernicze w smaku nie mają sobie równyhch. Chleb oraz bagietki... Stały klient Magda - opinia (1) Pieknie przygotowana wiązanka pogrzebowa,indywidualne podejście do klienta... Magda Waldek - opinia (1) 1) pyszne pieczywo, 2) wyśmienite croissanty, 3) jedyne takie canelle w... Waldek Karolina - opinia (1) Piękne kompozycje, świeże kwiaty, szybka realizacja. Polecam Karolina Agnieszka - opinia (1) Nie spodziewałam się tak ogromnego wyboru. Bardzo miłe Panie doradzają na... Agnieszka eve - opinia (1) Wspaniałe! Żałuję, że tak późno odkryłam. Kurier, który rozwozi towar w... eve Karolina - opinia (1) Najlepszy sklep zoologiczny na mapie Trójmiasta! Niesamowity klimat, bardzo... Karolina Michał - opinia (1) Od lat trzymają super poziom cen i obslugi Michał Stanisław - opinia (2) Nie oceniam obsługi, bo dopiero się tam MOŻE wybiorę, chciałem wcześniej... Stanisław Pola - opinia (1) Kwiaciarnia godna polecenia. Florystki czynią cuda Pola Joanna - opinia (1) Chyba jedyna piekarnia, która pomimo nieciekawa sytuacji ekonomicznej w... Joanna Adam - opinia (1) Pyszne tanie pieczywo. Drożdżówki takie duże ze 2 osoby się najedzą... Adam Dee - opinia (1) Najlepsze ciasta, torty, ciasteczka w Trójmieście. Cudownie puszyste kremy i... Dee Adam - opinia (1) Jestem klientem piekarnii Kozłowski od circa 25 lat, a od 22 lat dojeżdżam... Adam