adrianna - opinia (1) najlepsze torty na zamowienie tylko u nich,naprawde polecam,ceny moze nie sa... adrianna Krzysiek - opinia (1) Dobre ceny i produkty. Czas realizacji zamowienia bezkonkurencyjny Krzysiek Abonent - opinia (1) Sama usługa w porządku ale obsługa w tym salonie to PRL. Abonent
zadowolona klientka - opinia (1) niezawodna, ekspresowa dostawa od lat, polecam! zadowolona klientka Andrzej S - opinia (1) Do serwisu oddany telefon z powodu braku zasięgu - diagnoza ze strony... Andrzej S B. Tabaczka - opinia (1) Gustowne wnętrze, miła obsługa, świetne ciasta, wygórowana cena B. Tabaczka sąsiadka - opinia (1) polecam, od lat tam kupuję rybki, lody i co akurat potrzeba sąsiadka Ewelina - opinia (1) Ceny z Kosmosu !!! 68zl za 4 zdjęcia do Paszportu jeszcze jakby jakość tych... Ewelina Dark Stef - opinia (1) Wspaniała kwiaciarnia!!! Obsługa kwiaciarni bardzo miła i pomocna, sprzedawcy... Dark Stef Damian - opinia (1) Polecam Bardzo miła obsługa i niskie ceny Do zakupionych produktów dostaje... Damian Tomket - opinia (1) Zawsze wszystko ok. Pomocna obsługa Tomket Paweł - opinia (1) Polecam. Sklep spełnia marzenia każdej osoby która lubi fajerwerki. Ceny... Paweł Pełna profeska (2) Zakupy tutaj to prawdziwa przyjemność. Zawsze miła obsługa, chętnie wyjaśnią... Piroman_ka Kate - opinia (1) Świetna obsługa. Fachowe doradztwo. Duży asortyment, wiec zawsze coś znajdę... Kate Marysia - opinia (1) Super sklep, wszystko pod ręką, zawsze świeże i tanie wędliny i mięso.... Marysia Meggi - opinia (1) Najlepszy garmaż jaki jadłam - przypomina mi smaki jak z babcinej kuchni.... Meggi Ewelina - opinia (1) pyszne wszystko, polecam!!! Bułki alpejskie, Chleb luksusowy, drożdżowe... Ewelina Joanna Wiktoria - opinia (1) Jestem stałym klientem sklepu Biedronka ul Wrzosy ponieważ mieści się koło... Joanna Wiktoria Marek mszyma - opinia (1) Super pieczywo. Na szczególną uwagę zasługują bułki na wagę - zwłaszcza te... Marek mszyma Marek mszyma - opinia (1) Super pieczywo. Na szczególną uwagę zasługują bułki na wagę - zwłaszcza te... Marek mszyma