Katarzyna Ziarkowska - opinia (1) Nic dodać, nic ująć Wszystko na najwyższym poziomie - zarówno asortyment... Katarzyna Ziarkowska anna - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam anna Grażyna - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Można znaleźć skarby. Grażyna
Włodek - opinia (1) Doskonałe pieczywo, smak jak sprzed lat, nie ma równych sobie, polecam! Ale... Włodek Ania - opinia (1) Sklep bardzo fajny.Moze nie najtańszy ale wszystko pod ręką i dobrej jakości... Ania Grazyna - opinia (1) Dostałam tort w prezencie urodzinowym z tej cukierni na Wilków Morskich. Brak... Grazyna Elżbieta Wolkonska - opinia (1) B dziękuję p kierownik że zgodziła się by ekspedientka sprzedała mi kawałek... Elżbieta Wolkonska Tomasz - opinia (1) Jak zawsze rewelacja. obsługa na najwyższym poziomie. Polecam Tomasz Wojtek - opinia (1) Szczerze polecam. Kupowalem tu zarowno pierscionek zareczynowy jak i zestaw... Wojtek kolekcjoner - opinia (1) Najlepsze ceny skupu w Gdyni i fachowa obsługa. Polecam! kolekcjoner Kasia - opinia (1) najlepsza cukiernia w Gdańsku. Pyszne eklery i croissanty. Kasia Urszula - opinia (1) Zakup udany, spory wybór monet polecam Urszula Asia - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Posiadają produkty od ręki. Asia Dawid - opinia (1) Na początku kupowałem sam bulion, bo tylko to oferowali (oprócz NBP, ale te... Dawid Renata - opinia (1) Korzystałam z usług tej firmy jeszcze jak byli w starej, niezbyt urodziwej... Renata Dorota - opinia (1) bardzo dobre pieczywo! jedno z lepszych jakie jadłam. Dorota MichalB - opinia (1) Kultowe na mapie slodkosci miejsce, tam trzeba isc, postac wkolejce popatrzec... MichalB Gerard - opinia (1) Bardzo miły i kompetentny personel. Polecam! Gerard R - opinia (1) Rogale Marcińskie i bezowa malinowa chmurka - doskonale ! :) R Teresa Staniewicz - opinia (1) Gdańsk -Forum "Plus" - 29 pażdziernika 2022 roku chciałam kupić telefon na... Teresa Staniewicz