Kamil Pietruszka - opinia (1) Przepyszny chleb na zakwasie , wyśmienite croissanty . Zawsze wysokiej... Kamil Pietruszka Irena - opinia (1) Kupuję monety w tej firmie wyłącznie przez internet. Nie wiem kto zajmuje się... Irena Pax - opinia (1) Dobre kanapki i sałatki, niestety niektóre wypieki są średnie i mają... Pax
Barbara - opinia (1) Czysto, dobrze usytuowany salonik prasowy, usługa lotto tez Barbara Ela - opinia (1) Od lat zachwyca smakiem, jakością i różnorodnością pieczywa. Przemiła obsluga. Ela Edmund - opinia (1) Dzisiaj przy zamówieniu kawy i ciasta na wynos zostałem potraktowany... Edmund Anika - opinia (1) Byliśmy z rodzinom, zamówiliśmy wszystko z karty. Jedzenie przepyszne,... Anika Adrian - opinia (1) Najlepszy stek jaki jadłem. Raj dla podniebienia ! Adrian Julia - opinia (1) Pyszny chlebek i ciasta. Widać że cenią jakość, dają całych siebie w... Julia Aga - opinia (1) Najgorsze delikatesy, a obsługa fatalna Aga Piotr - opinia (1) Bardzo dobry chleb oraz drożdżówki. Pomocna obsługa. Dobra jakość i cena. Piotr Anna - opinia (1) Piękne Torty, bardzo smaczny sernik oraz brownie. Najbardziej zakochałam się... Anna Karol - opinia (1) Zamówiłem Tort w Gryfie i był wyjątkowy, tak smacznego wypieku jeszcze nie... Karol -O. - opinia (1) Przemiła obsługa, klimatyczne miejsce, duży wybór w słodkościach i kawach.... -O. Adaś - opinia (1) świetnie!!! Od las korzystam z waszych usług. Polecam serdecznie wszystkim,... Adaś Marlena - opinia (1) Najlepsze miejsce na mapie Gdańska, jeśli chodzi o foteliki. Bardzo... Marlena Tata - opinia (1) Cudnie, bardzo ładne rzeczy i super obsługa. Tata Gggg - opinia (2) Kiedys jak się tubprzychodzilo to była i przyjemna obsługa panie... Gggg Jacek - opinia (1) Świetny kontakt, i wybór propozycji do naszego lokalu. Jesteśmy zaskoczeniu... Jacek Małgorzata - opinia (1) sprawna dostawa na terenie Trójmiasta, polecam Małgorzata