R - opinia (1) Rogale Marcińskie i bezowa malinowa chmurka - doskonale ! :) R Teresa Staniewicz - opinia (1) Gdańsk -Forum "Plus" - 29 pażdziernika 2022 roku chciałam kupić telefon na... Teresa Staniewicz Beata - opinia (1) Pyszne, świeże produkty, przystępne ceny i bardzo miła obsługa :-) Beata
Manufaktura na Przytulnej - opinia (1) Po manufakturze oczekiwałam wysokiej jakości, smaku, dopracowanych przepisów,... Manufaktura na Przytulnej Krystyna - opinia (1) Jestem stałym klientem piekarni Szydłowski. Gorąco polecam, szczególnie... Krystyna Helena - opinia (1) Pyszne tortu i ciasta jak u mamy. Sympatyczny właściciel z poczuciem humoru.... Helena Agata - opinia (1) Najlepsza bez dwóch zdań cukiernia w 3M. Pysznie, z dobrej jakosci... Agata Dorota - opinia (1) Artyści w każdym calu. Tort przerósł nasze oczekiwania zarówno wyglądem jak i... Dorota Krzysztof - opinia (1) Współpracowałem z nimi prowadząc działalność i do tej pory mimo że... Krzysztof Oli - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Robię zakupy od wielu lat - nigdy się nie zawiodłem. Oli Anna - opinia (1) Sklep dobrze zaopatrzony, zawsze świeże warzywa i owoce. Przepyszne ciasta i... Anna Weronika - opinia (1) Zamówienie dotarło do mnie w ekspresowym tempie. Moneta piękna, obdarowana... Weronika Iwona mi - opinia (1) Pychota, palce lizać, polecam, super Iwona mi Maja - opinia (1) Super sklep miła obsługa dobre słodycze polecam Maja Bossa - opinia (1) W tej piekarni dziewczyny udowadniają, że to nie od glutenu pieczywo jest... Bossa Cassei Butik, Anna D - opinia (1) Najpiękniejsza dekoracja butiku!! Cassei Butik, Anna D Ludmyla - opinia (1) Super kwiaciarnia . Bardzo dobre ceny,florystki robią dobrą robotę. Ludmyla Anna P - opinia (1) Najlepszy sklep imprezowy w jakim kiedykolwiek byłam. Serdecznie polecam! Anna P Elżbieta - opinia (1) Bardzo rzetelna mennica i duży wybór monet Elżbieta Karol - opinia (1) Znam ich jeszcze z czasów kiedy mieli siedzibę przy Grunwaldzkiej. Teraz moje... Karol