Agata - opinia (1) Super! Najlepszy tort jaki zamówiłam. Nie dość że piękny wizualnie to przede... Agata Ewa - opinia (1) Pyszne pieczywo i wypieki. Naturalne ! Ewa Agata - opinia (1) Bardzo przyjemna cukiernia. Niestety ciastka bardzo średnie. Spodziewałam się... Agata
Iwona - opinia (1) To najlepsze kawiarniane miejsce na sopockiej mapie. Jestem stałą bywalczynią... Iwona Piotr - opinia (2) Rzetelność i wiarygodność pozostawia wiele do życzenia. Piotr Karol - opinia (1) Ogromna wiedza i pomoc w doborze produktu. Wysoka jakość olejków CBD. Bardzo... Karol Monik - opinia (1) Polecam i Dziękuję za okazaną życzliwość i pomoc w wyborze preparatów.... Monik Joanna - opinia (1) Bardzo szybka dostawa w Gdyni, po zapłaceniu na drugi dzień. Koty bardzo... Joanna Alina - opinia (1) Cały asortyment piekarni jest tak smaczny, że brak mi słów żeby wyrazić swoje... Alina Łukasz - opinia (1) Świetne produkty, miła obsluga, bardzo dobra kawa :) Łukasz PJ - opinia (1) Doskonała obsługa i ogromny wybór najwyższej klasy produktów! PJ Para Młoda - opinia (1) Nie polecam tej firmy, która zlekceważyła nasz ślub po całości przyjeżdżając... Para Młoda Andrzej - opinia (1) Tanio, duża oferta, czysto, bez kolejek Andrzej Halina - opinia (2) Każdemu polecam to zaczarowane miejsce. Nadzwyczajny asortyment, wielkie... Halina Karolina - opinia (1) Szybka naprawa. Naprawili mi telefon w 30min. Mają oryginalne części i... Karolina Katarzyna G - opinia (1) Rewelacyjne miejsce obecnie pięknie przystrojone na święta, uwielbiam Was... Katarzyna G Krzysztof G - opinia (1) Zdecydowanie Najlepsza cukiernia w trójmiescie! Klasa sama w sobie, wyroby... Krzysztof G M.B-K - opinia (1) Jak zawsze wszystko najwyższej jakości i na czas. Od lat nasz ulubiony sklep... M.B-K Katarzyna Ziarkowska - opinia (1) Nic dodać, nic ująć Wszystko na najwyższym poziomie - zarówno asortyment... Katarzyna Ziarkowska anna - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam anna