Joanna - opinia (1) Chyba jedyna piekarnia, która pomimo nieciekawa sytuacji ekonomicznej w... Joanna Adam - opinia (1) Pyszne tanie pieczywo. Drożdżówki takie duże ze 2 osoby się najedzą... Adam Dee - opinia (1) Najlepsze ciasta, torty, ciasteczka w Trójmieście. Cudownie puszyste kremy i... Dee
Adam - opinia (1) Jestem klientem piekarnii Kozłowski od circa 25 lat, a od 22 lat dojeżdżam... Adam Adam - opinia (1) Polecam bardzo kwiaciarnie HANAH bardzo profesjonalne podejście do klijenta w... Adam Natalia - opinia (1) Bardzo polecam ! Florystki tworzą prawdziwe cudeńka. W kwiaciarnii Hanah... Natalia Gość - opinia (1) Cappuccino nie najlepszej jakości za 18 zł Gość Iga - opinia (1) Omijam ten sklep z daleka nie ze względu na zły asortyment, czy wyższe, niż... Iga ja - opinia (1) Super piekarnia dobre andruty kozak torty ja Maciej - opinia (1) Kable audio w przystępnej cenie Bardzo jestem zadowolony Doradztwo kontakt... Maciej Coloratka - opinia (1) Nie polecam sklep czynny do 21.30 wcześniej do 22 na stronie godzina... Coloratka A. - opinia (1) Sposób podania tragiczny...na gazecie...masakra. Miało być hipsterami,a... A. Cezariusz - opinia (1) Korzystam z piekarni od 3 lat. Na Kartuskiej w Gdańsku. Jakiś pieczywa i... Cezariusz Mieszkanka Wiszących Ogrodów - opinia (1) Zakupione w Manufakturze na Kiełpinku gniazdka i serusie były stare i suche.... Mieszkanka Wiszących Ogrodów Radek - opinia (1) Dziś byliśmy pierwszy raz na kawie (cappuccino). Polecono nam to miejsce.... Radek YOLA - opinia (1) Bardzo drogo, ale wszystko pyszne i najważniejsze -, nie uczula. Duży wybór... YOLA Grażyna - opinia (1) Najlepszy serwis w Trójmieście ! Wymiana wyświetlacza w moim telefonie zajęła... Grażyna Anna - opinia (1) Zawsze przemiła obsługa. Chleb, bułki, drożdzówki i pączki najlepsze w Gdańsku. Anna Jola - opinia (1) Niestety nie polecam zamówień w tej firmie a szczególnie tych świątecznych.... Jola Sławek - opinia (1) Super kontakt, bezproblemowa realizacja razem z montażem mebli w naszych... Sławek