Izabela - opinia (1) Zamówiłam u Państwa kosmetyk, nie otrzymałam mimo że opłacony. Zero odzewu,... Izabela Łukasz - opinia (1) Tragiczny poziom usług. Oddałem telefon do naprawy płatnej. Problemem było... Łukasz Pasza - opinia (1) Smacznie i zdrowo, zawsze świeżo i z miłą obsługą. Pasza
Karolina - opinia (1) Najlepsze ciasta, tarty i torty weselne w miescie. Polecam Karolina Zdzisława Przybysz - opinia (1) Korzystam od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam!!! Polecam! Zdzisława Przybysz Dawid - opinia (1) Pracownia stworzyła dla Nas dekoracje witryny butiku, jestem zachwycony z... Dawid Dawid - opinia (1) Korzystam z usług pracowni. Wejście do mojej firmy jest zawsze świetnie... Dawid Viola - opinia (1) Niesamowite i niebo dla podniebienia Viola Paciak - opinia (1) Absolutnie fenomenalne miejsce. Pyszne wypieki, przemiła obsługa i ten... Paciak Rozgoryczony klient - opinia (1) Cena ponad dwukrotnie wyższa od średniej rynkowej. Za zdjęcia paszportowe dla... Rozgoryczony klient Arla - opinia (1) Jestem za każdym razem zadowolona, pysznie, smacznie, ciekawe Smaki i zawsze... Arla Aneta - opinia (1) Polecam, pyszne jedzenie i duży wybór! Aneta Aleksandra - opinia (1) Pyszne wyroby garmażeryjne!!! Sklep który ma dla każdego coś dobrego!... Aleksandra Ewelina - opinia (1) Najlepszy sklep rybny jaki znam. Ogromny wybór, wszystko świeże i dobrej... Ewelina Luminix - opinia (1) Bardzo pyszne ciasto bezowe i inne. Doskonała obsługa. Polecam Luminix A. - opinia (1) Jestem zdania kiedy chce dabrą kawę i pyszne ciastko to Kropek jest idealnym... A. Grażyna - opinia (1) Jestem fanem chleba Pan Tadeusz i tarty z borówką amerykańską a mój małżonek... Grażyna Szymon - opinia (1) jakoś przemysłowego"pieczywa pod przykrywką manufaktury. Szymon Halina - opinia (1) Przemiła profesjonalna obsługa, Panie uśmiechnięte, pełne empatii,... Halina Monika - opinia (1) przepyszne jest dosłownie wszystko Monika