Smakosz - opinia (1) Niesamowite miejsce z cudowną obsługą Niepozorne z zewnątrz miejsce, z... Smakosz Anita - opinia (1) Najlepsza cukiernia w Trójmieście! Wszystko jest przepyszne, ciężko wybrać co... Anita Mieszkaniec Garnizonu - opinia (1) Robię zakupy na garnizonie, jeśli mam mało czasu i nie mogę pójść kawałek... Mieszkaniec Garnizonu
Pablo - opinia (1) Pyszne długo świeże chleby po tygodniu nadal są smaczne Pablo Leszek Z - opinia (1) Tak jak w nazwie po prostu Pysznie :) Leszek Z Kacper I Aga - opinia (1) Petarda ,pyszny tort weselny i ciasta na weselu poprostu bajeczka :) Kacper I Aga Monika - opinia (1) Bardzo drogo jak na ofertę jakościową. Można zaleźć znacznie taniej przy... Monika tomasz kłopotowski - opinia (1) obsługa przemiła fascynujący jest Pan z siwą brodą tajemniczy i profesjonalny... tomasz kłopotowski Natalia - opinia (1) Dawno nie jadłam tak pysznych eklerek! Ciasto jasne, neutralne i puszysty,... Natalia Monika - opinia (1) Szarlotka na ciepło z lodami poezja !!! Miłe i pomocne Panie nie zdecydowanym... Monika MKrikka - opinia (1) Wyjątkowo miła obsługa! Dziękuję za piękne kwiaty! MKrikka Anna - opinia (1) Dziękuję za ten sklep. Jako wilebicielce Włoch, wasz asortyment jest balsamem... Anna Norbert Andrzejczak - opinia (1) Dobra obsługa i duzy wybor asortymentu Norbert Andrzejczak Krzysztof - opinia (1) Dostałem wiadomość paczka w drodze do paczkomatu,godzina 18 paczki nie ma a... Krzysztof Magda - opinia (1) Zamówiłam 3 blachy plus babeczki i wszystko było niewiarygodnie pyszne, czuć... Magda Jarek Z - opinia (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi. Jarek Z Agnieszka - opinia (1) Najlepszy chleb jakikolwiek kupowałam. Jeżdżę po niego na inną dzielnicę i... Agnieszka Marek - opinia (1) Fajny sklep z artykułami dla dzieci Foteliki wózki i nie tylko Polecan Marek Marcin - opinia (1) Najlepszy salon jubilerski. Obsługa miła, profesjonalna, pomocna. Prezent... Marcin Ela - opinia (1) Super kwiaciarnia w dobrej lokalizacji..Świeze kwiaty duzy wybór doniczkowych... Ela