Klient - opinia (1) Duży wybór bezglutenowego pieczywa. Można znaleźć chleby nie smakujące gryką... Klient Maria - opinia (1) Wyposażyłam niewielkie biuro w meble i biurka, dobre doradztwo i pomoc w... Maria Grzegorz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Kupiłem już 3 krzesła i na pewno wrócę... Grzegorz
Stala klientka - opinia (1) Świetny asortyment, miła obsługa ;) Stala klientka Klaudia - opinia (1) Kupuję tam od lat, wszystko co mi potrzeba tam jest, obsługa... Klaudia Krzys - opinia (1) Sklepy jak na dzisiejsze czasy są ok.panie miłe,ceny spoko towar ok Krzys Maria - opinia (1) Super sklep największy w Trójmiejskie. Wszystko w jednym miejscu. Dobrze... Maria Kinga - opinia (1) Od paru lat zamawiam karmę sucha dla mojego psa. Polecam bardzo, obsługa... Kinga Andrzej - opinia (1) Fajny punkt niskie ceny importerskie Andrzej Ew - opinia (1) Najlepszy sklep w 3mieście. Szybko, sprawnie, bez zarzutu. Opcja kurier... Ew Puk - opinia (1) Co u Sowy jest dobrego. Ciasta z proszku chyba. Nic naturalnego w tych... Puk Jarosław Padzik - opinia (1) Duży wybór pieczywa i ciast. Zawsze miła obsługa. Korzystam od wielu lat. Jarosław Padzik Barbara - opinia (1) Często kupuję ciasto w cukierni. Ciasto jest bardzo smaczne świeże obsługa... Barbara Kasia - opinia (1) Polecam serdecznie kwiaciarnie,piękne kompozycje bardzo miłe podejście do... Kasia Margareta - opinia (1) Na Zaspie to przyjemne miejsce gdzie można smaczne słodkości zjeść dobra... Margareta Agnieszka - opinia (1) Kupuję tutaj od niedawna zdrową żywność i okazała się naprawdę bardzo dobra,... Agnieszka P.O. - opinia (1) Genialne słodycze tworzone z pasją P.O. Sponsi - opinia (1) Drogie, przekombinowane. Rzeczy robione tak, jak na zdjęciach z francuskich... Sponsi Michał - opinia (1) Ciastka, kawa i lody naprawdę na wysokim poziomie. Istne arcydzieła... Michał E. - opinia (1) Justynka to najlepsza cukiernia na świecie! Nic nie przebije ich pączków,... E.