KK - opinia (1) Jedzenie pyszne, pięknie podane, obsługa profesjonalna, nie narzucająca się i... KK Ula - opinia (1) korzystam od kilku lat (torty, ciasta, przetwory, mini desery) , wszystko co... Ula J - opinia (1) Bardzo slabo, niemiła obsługa. Widziałem jak przechowywane są produkty.zgroza J
Aga - opinia (1) Wspaniałe pomysły, przepiękna realizacja, a smakowo cudo. Serdecznie polecam :) Aga Marzena - opinia (1) Pełen profesjonalizm i miła obsługa od A do Z. Zakupy w tym sklepie to... Marzena GK - opinia (1) Kupuję od 5 lat w tym sklepie, jest świetny! Dobre ceny, czasem promocja się... GK Michał - opinia (1) Najlepszy sklep/serwis w Polsce północnej. Od lat nie zawodzą, są the best.... Michał As wywiadu - opinia (1) Piekarnia Kozłowski to klasa sama w sobie. Bułeczki niezmiennie od lat... As wywiadu Aleksandra K. - opinia (1) Jestem właśnie po złożeniu zamówienia na ciasteczka, deserki, mini słoiczki... Aleksandra K. Krzysztof Nietupski - opinia (1) Przy zakupie trzeba uważać ponieważ nie jest to sieć sklepów. Każdy sklep... Krzysztof Nietupski Nietsche - opinia (1) Świetne wypieki! Zawsze pyszne i dostarczone na czas Nietsche Polecam szczerze ,najwyższy poziom świadczonych usług ,wdzięczna Magdalena - opinia (1) Wspaniałe,indywidualne podejście do klienta.Pan Maciej przemiły ,zatroszczył... Polecam szczerze ,najwyższy pozi Ola Kaczorowska - opinia (1) Indywidualne podejście do klienta, są opcje wegańskie, torty i desery są... Ola Kaczorowska Ola Kaczorowska - opinia (1) Indywidualne podejście do klienta, są opcje wegańskie, torty i desery są... Ola Kaczorowska Natalia - opinia (1) Jestem pod wrażeniem smaków i kształtów wypieków oferowanych przez Duszkę!... Natalia Anna Miękus - opinia (1) Taka artystka zdarza się raz na 100 lat! Kilkanaście razy arcydzieła Duszki... Anna Miękus Klient S - opinia (1) Pięknie pachnie, wybornie smakuje i lokalnie, polecam moje ulubione śledzie... Klient S Alfred - opinia (1) Tarta z truskawkami czy chleb z cebulką. Cokolwiek człowiek nie kupi to i tak... Alfred Małgorzata - opinia (1) galaretka drobiowa w cenie 4,99 zł zakupiona 28/06/2022, to totalna porażka;... Małgorzata Mariusz - opinia (1) Kto uważa ich wyroby za udane, też raczej nigdy ich nie smakował... Tutaj nie... Mariusz