martia - opinia (1) Bardzo dobra jakość i miła obsługa. Przychodzę z wielką przyjemnością. martia Tomek - opinia (1) Super miejsce. Obsługa zna się na tym co sprzedają i potrafią wyjaśnić, czym... Tomek Joanna - opinia (1) Duszkę znalazłam przypadkiem, podczas organizowania tortu na 10-lecie firmy.... Joanna
Tom - opinia (1) Super ryneczek, dużo warzyw i owoców Tom Jan - opinia (1) Ceny jak za węgiel. Warzywa i owoce oraz zdrowe soki ponad 300 zł. Jan Magdalena - opinia (1) Najlepsze torty, ciasta, ciasteczka i babeczki w 3City! Pani Agnieszka ma... Magdalena Agnieszka - opinia (1) Polecam serdecznie. Tort i babeczki bardzo smaczne i precyzyjnie wykonane,... Agnieszka Łukasz - opinia (1) Mieszkam obok, dosyć często zaglądam. Zawsze miło i smacznie, ludzie... Łukasz H - opinia (1) Prawdziwe, naturalne, zdrowe. Mam zaufanie do Kromki, nie idzie na... H Tomasz - opinia (1) Podczas zakupu etui panowie namówili mnie, aby kupic u nich folie na szybkę... Tomasz Agnieszka - opinia (1) Moje ukochane miejsce z pieczywem. I nigdy nie wiem, co jest lepsze czy... Agnieszka Janka - opinia (1) Jestem zachwycona. Chleb smakuje jak zadawnych lat. Janka Marietta - opinia (1) Nie stoję w korkach i kolejach w sklepie czyli oszczędność czasu i pieniędzy.... Marietta GB - opinia (1) Pysz! Petarda od Ryszarda! Jak ktoś chce pyszne pieczywko to musi kiedyś tam... GB Ja - opinia (1) Najlepsza piekarnia. Przepyszne wypieki. Ja Łukasz - opinia (1) Śmiało użyje przymiotnika: kultowa piekarnia w Gdańsku. Wspaniałe pieczywo a... Łukasz Natalia - opinia (1) Najlepsza piekarnia w okolicy! bajgle cudo! Natalia Monika Sun - opinia (1) Piekarnia pierwsza klasa. Chleb i bułki smakują jak z bajki. Monika Sun Grzesiek - opinia (1) Piekarnia położona w pobliżu jednego z najpiękniejszych miejsc w Gdańsku.... Grzesiek Piotr - opinia (1) Zapach prawdziwego pieczywa ,takiego jak pamiętam z dzieciństwa. Piotr