E. - opinia (1) Justynka to najlepsza cukiernia na świecie! Nic nie przebije ich pączków,... E. Ewa - opinia (2) Miła Pani zapakowała pączki (poprosiłam 10 z dżemem). W domu okazało się, że... Ewa Steven Baker English Mentors - opinia (1) Beautiful flowers, great service, good communication, very fast, I highly... Steven Baker English Mentors
Kd - opinia (1) Jest ok asortyment spoko trochę drogo ale na miejscu Kd DB - opinia (1) To że karta nie działa z telefonem (za stary standard karty) nie jest wg.... DB Beata Kondracka - opinia (1) Super zarówno asortyment jak i obsługa, wszystkim polecam Beata Kondracka Bulli - opinia (1) Profesjonalna, miła i niezwykle pomocna obsługa. Wracam tam z przyjemnością. Bulli ej Ty - opinia (1) Ogólnie bez szału ciastka ok kawa może być. Drogo. ej Ty Krzysztof - opinia (1) Bardzo pięknie, fachowo i terminowo wykonany wieniec oraz wspaniala obsługa,... Krzysztof Magda - opinia (1) Kompletna katastrofa zero organizacji i checi porozumienia Magda Anna - opinia (2) Z przykrością muszę napisać bardzo niezadowalającą opinię. Bardzo cieszyłam... Anna Młody Byk - opinia (1) Już pomijając post-komunistyczny wystrój na wejściu to atmosfera równie... Młody Byk Wioleta - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Usługa wykonana na najwyższym poziomie. Przy każdej... Wioleta A. - opinia (1) Niestety jakość towaru zależy od dnia. Czasami pyszne świeże pieczywo, a... A. Michał - opinia (1) Niesamowite miejsce z klimatem, oryginalny asortyment bardzo dobrej jakości,... Michał Monika - opinia (1) Super! Jesteśmy bardzo zadowoleni z fotelika. Każdemu polecimy. Niestety... Monika Znawca - opinia (1) Tradycyjne pieczywo - bez zbędnych dodatków. Zapach, smak pieczywa niezmienny... Znawca Riko - opinia (1) Wspaniały chlebek, różne rodzaje. Nie psuje się, jest dobry nawet po 2 dniach Riko Riko - opinia (1) Strasznie drogo. Chleb taki sobie psuje się po 1 dniu Riko Sabina - opinia (1) Jestem pod wrażeniem. W tej chwili mój nr 1 Sabina