Basia - opinia (1) Robienie zakupów w tym sklepie to sama przyjemność : duży wybór asortymentu,... Basia Hristo - opinia (1) Za dwa torty zapłaciłem 750 PLN. Pani bardzo fajna i miła. Torty wyglądały... Hristo Krystyna - opinia (1) Jestem częstą klientką sklepu. Ujmuje mnie miła i kompetentna obsługa. Duży... Krystyna
zbigniew - opinia (1) miła obsługa, pomocna w rozładunku,polecam zbigniew Weronika - opinia (1) Bardzo duży wybór tkanin. Polecam sklep do zakupów. Weronika Sylwia - opinia (1) Bardzo uwielbiam ten sklep i nie zgadzam się z Panią wypowiedzią , dziewczyny... Sylwia Maja - opinia (1) Cena kompletnie nie idzie w parze z jakoscia. Ciasta za slodkie i nijakie.... Maja czysta woda - opinia (1) Odbierałam zamówienie z internetu. Jest coś, czego nie było wcześniej -... czysta woda W - opinia (1) Mangowy sklep (również gadżety) z bardzo ciekawą ofertą :) Dobra lokalizacja. W Klientka - opinia (1) Przytulny sklepik z różnorodnym asortymentem wędliny pyszne świeże i pachnące... Klientka Loo - opinia (1) Mały sklep, ale produkty jakie potrzeba i miła kompetentna obsługa Loo Maj - opinia (1) Wszystko dojeżdża sprawnie jeszcze tego samego dnia. Gdy produktu zabrakło na... Maj Natalia - opinia (1) Najlepsze ciasta w całym Trójmieście!!! Natalia Wuja - opinia (1) Sklep malutki przystępne ceny towar zawsze świeży doradctwo profesjonalne Wuja klient - opinia (1) Dziewczyny pracujące aktualnie w tej piekarni są bardzo niemiłe, jedna z... klient Nikulka - opinia (1) Bardzo lubię ten sklep - duży i wyszukany asortyment jak na taki niewielki... Nikulka Małgorzata - opinia (1) oddane do tapicera fotel oraz krzesło ludwikowskie zostały wykonane w... Małgorzata Marta - opinia (1) Wszytsko super! Expresowa dostawa i bardzo duży wybor Marta Arleta - opinia (1) Duży i pyszny asortyment, a zwłaszcza ciacha, które nie mają sobie równych ️ Arleta Zuzanna - opinia (1) Pyszne ciacho nie ma sobie równych! Obłędne ciasta, świeże pieczywo, tam... Zuzanna