tat - opinia (1) bardzo dobre pieczywo i super ekipa tat Iza - opinia (1) Czekaliśmy z utęsknieniem na otwarcie takiego sklepu, bo brakowało tu takiego... Iza Bieta - opinia (1) W ciasteczkach anyżowych brakowało anyżu. Ale tylko raz tak się zdarzyło. Bieta
SW - opinia (1) Kategorycznie nie polecam zakupy, a zwłaszcza zakupy on-line, w tym sklepie.... SW Anonim - opinia (1) Bogata oferta oraz przystępne ceny bardzo zachęcają do zakupu produktów ze... Anonim Magda - opinia (1) W okolicy jest mnóstwo cukierni i piekarni, a mimo to Panie nawet nie uraczą... Magda Joanna - opinia (1) Super obsługa która świetnie zna się na winach. Joanna Izabela - opinia (1) Gorąco polecam, szybki sprawny zakup, profesjonalna obsługa, wszystko... Izabela Monika - opinia (1) Rewelacja! Zamówienie dotarło w ciągu niecałych 3 godzin. Polecam Monika Ania - opinia (1) Przewspaniałe doświadczenie przedświąteczne :-) Zmęczona trasą z Warszawy do... Ania Patrycja Lewna - opinia (1) 6. kwietnia zamówiłam kartę podarunkową (zamówić można tylko online). Do tej... Patrycja Lewna Elwira Maliszewska - opinia (1) Od ponad 20 lat nieduży sklepik i 10000 drobiazgów. Dobre ceny i asortyment. Elwira Maliszewska Anna - opinia (1) 1 dnia po świętach poszłam do cukierni wyrazić niezadowolenia z babki... Anna Dorota Grabowska - opinia (2) Jestem pod ogromnym wrazeniem profesjonalizmu Pani Iwony. Świetnie potrafi... Dorota Grabowska Kuba - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. Pomoc, doradztwo, montaż, miła atmosfera.... Kuba klientka - opinia (2) Pani obsługująca bardzo niemiła. Nie chciała poinformować w jakiej cenie jest... klientka Karolina - opinia (1) Robię zakupy już od pewnego czasu w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona ze... Karolina 3C - opinia (1) Pilnie potrzebowałem kilku rzeczy. Sprawnie, szybko i dostałem rabat.... 3C Michał - opinia (1) Składniki najwyższej jakości. Sernik baskijski jest fenomenalny, a takiej... Michał robson - opinia (1) sklep ze względu na położenie jest atrakcją dla mieszkających w okolicy.... robson