Rs - opinia (1) Szybka naprawa wyświetlacza bez zbędnych usług Rs Kasia - opinia (1) Fajną opcją jest usługa kurier Trójmiasto, zamówienie złożone do godz 15,... Kasia dominik - opinia (1) pomimo podania adresu dostawy innego niż adres do faktury przesyłka poszła na... dominik
Natalia - opinia (1) Super sklep, jeśli ktoś ma wizytę w szpitalu lub dla osob mieszkających... Natalia Andrzej - opinia (1) Pan Michał z działu kafelki wykazał się dużym zaangażowaniem w sprzedaży... Andrzej I.K. - opinia (1) Ciekawa oferta sklepu i dobre ceny. Miła obsługa, dobra lokalizacja. I.K. KP - opinia (1) Przepyszne słodkości i prawdziwy rzemieślniczy chleb wyrabiany z pasją ,... KP Nikola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Nikola Roman - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z bardzo szybkiej obsługi, polecam Tego sprzedawce Roman s - opinia (1) Sklep godny polecenia. Towar w przystępnej cenie, oraz dobrze wykonany... s ClCHY - opinia (1) Wow ! Najlepsza kwiaciarnia EVER !!! ClCHY Kacper - opinia (1) Super piękny sklep pierwszy taki w Trójmieście Kacper Magda - opinia (1) Przepiękne nowoczesne miejsce! Super fachowa i profesjonalna obsługamega... Magda Tadeusz Kozakiewicz - opinia (1) Świetny lokal,dobra lokalizacja a co najważniejsze dostępne urządzenia do... Tadeusz Kozakiewicz Marta - opinia (1) Dzisiaj kupiłam szczoteczkę soniczną i irygator. To mój pierwszy zestaw w... Marta Marek - opinia (1) jestem pod ogromnym wrażeniem:) urządzenia jak i obsługa pierwsza klasa!!!... Marek Marek - opinia (1) Super obsługa, jako początkujący w temacie złota nie mogłem w lepsze miejsce... Marek Andrzej z Gdańska - opinia (1) Kupiłem sztabkę złota, towar mają na miejscu, obsługa bardzo miła i... Andrzej z Gdańska Życzliwy klient - opinia (1) Wszystko jest swierzutkie wędliny smaczne,ale ceny poszły strasznie w górę... Życzliwy klient Basia - opinia (1) Bardzo polecam i zalecam na pomysł czyszczenia, naprawy biżuterii! Warto to... Basia