Marek - opinia (1) Super obsługa, jako początkujący w temacie złota nie mogłem w lepsze miejsce... Marek Andrzej z Gdańska - opinia (1) Kupiłem sztabkę złota, towar mają na miejscu, obsługa bardzo miła i... Andrzej z Gdańska Życzliwy klient - opinia (1) Wszystko jest swierzutkie wędliny smaczne,ale ceny poszły strasznie w górę... Życzliwy klient
Basia - opinia (1) Bardzo polecam i zalecam na pomysł czyszczenia, naprawy biżuterii! Warto to... Basia K - opinia (1) Rybka smaczna, drogocenna, nie wspomnę, jak to w kraju z dostępem do morza. A... K Jerzy F - opinia (1) Super obsługa i duży wybór! Warte polecenia Jerzy F Jacek. - opinia (1) Zakupiłem dla żony bransoletę złotą. Po kilku użyciach splot poskręcał się i... Jacek. Tomaz - opinia (1) Super sklep, właściwie hurtownia. Szeroki asortyment, właściciele zwierząt... Tomaz Franciszek - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Panie zawsze doradza i zaproponują coś pysznego. Polecam Franciszek Ania - opinia (1) Błyskawiczna dostawa, kurier na terenie Trójmiasta darmowy. Ponadto Pan... Ania Rafał - opinia (1) Wszystko super, polecam! Bardzo dobra obsługa, dobre ceny. Rafał Miki - opinia (1) Uważam że powinny być 2 godziny tak jak w klifie. Zawsze trzeba dać sobie te... Miki Kuba Rabczenko - opinia (2) Uwielbiam to miejsce. Jest tam przepyszne jedzenie, nie zrobione miesiąc... Kuba Rabczenko Zofia - opinia (1) Mistrzowie florystyki! Wreszcie cudowne kompozycje bez tandetnych, sztucznych... Zofia M - opinia (1) Ceny dwukrotnie wyższe od cen na stronie internetowej sklepu. Obsługa... M beta - opinia (1) Nie znalam wczesniej tego sklepu.rozczarowalam sie obsluga,jak tez wysokimi... beta Marcin - opinia (1) Jedno z ostatnich miejsc gdzie można kupić prawdziwy sernik. Marcin Anna - opinia (1) Polecam, kupuje karmę od roku w zooexpress. Zawsze maja dostępna i mam tego... Anna Klientka - opinia (1) Polecam sklepik w Sopocie jak również na Placu Górnośląskim w Orłowie super... Klientka AEK - opinia (1) Tort urodzinowy bardzo smaczny, zgodnie z uzgodnieniem. Bardzo dziekujemy AEK