Szymon - opinia (1) To były moje czwarte zakupy w i ostatnie ,ostatnia dostawa masakra rozwalona... Szymon Marek - opinia (1) Polecam w 100% :) wszystko w jak najlepszym porządku i ekspresowa dostawa Marek Jacek. K - opinia (1) Bardzo dobra obsługa duży wybór dobre ceny Jacek. K
Asia - opinia (1) Obsługa bardzo nie miła, pierwszy raz w życiu spotkałam się w sklepie z taką... Asia xmen - opinia (2) Super obsługa, miłą atmosfera, dużo towaru, polecam serdeczne to miejsce,... xmen Marcin - opinia (1) Pani Sandra (Wrzeszcz- manhattan), naprawdę fachowa pomoc i życzliwość,... Marcin Magdap - opinia (1) Kurier trójmiejski w ten sam dzień - zbawienie :-) Magdap Ewa - opinia (1) rano składam zamówienie a bliżej wieczoru, dzięki przesympatycznemu kurierowi... Ewa Ewa - opinia (1) dramat! Pracuje tam taka otyła kobieta, która nie powinna pracować z ludżmi.... Ewa Sylwia - opinia (2) To trzeba samemu doświadczyć ! Ten zespół jest najlepszy najpiękniej... Sylwia Mieszkanka z okolicy. - opinia (1) Bardzo szeroki asortyment w doskonałej jakości. Miła i profesjonalna obsługa.... Mieszkanka z okolicy. Jumi - opinia (1) Serdecznie nie polecam, mąż kupił mi duży bukiet różnorodnych kwiatów, część... Jumi Zaspokojona - opinia (1) świetna obsługa i pełen profesjonalizm. Pozdrawiam Pana Rafała co zawsze coś... Zaspokojona Krysia - opinia (1) Bardzo miły i pomocny pan ,polecam bardzo, wszystko zrobione na czas i... Krysia Karol - opinia (1) Kwiaty dotarły takie jak chciałem. Polecam Karol Fanka Agnieszka - opinia (1) Kwiaciarnia we Wrzeszczu jest najlepsza w Trójmieście! Jestem przekonana,... Fanka Agnieszka Robert - opinia (2) Byłem wczoraj, aby kupić upominek na dzień babci: Pan pomógł mi w doborze... Robert Arleta - opinia (1) Polecam !!! Profesjonalna i miła obsługa,zawsze uzyskuję konkretnąodpowiedz... Arleta Katarzyna - opinia (2) Pomysłowe, kreatywne i efektowne kompozycje. Obsługa profesjonalna, uprzejma... Katarzyna Fachowiec - opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, ceny niższe niż w Castoramie czy OBI. Fachowiec