Smilegie - opinia (1) Najlepsza firma z tkaninami w Trójmieście. Obsługa na wysokim poziomie.... Smilegie Janina - opinia (2) Bardzo polecam, pyszne chleby na zakwasie, duzy wybor ciast. Janina Klient - opinia (1) Najlepszy sklep z balonami w trójmieście. Byłem w kilku, wiem co mówię :)... Klient
Teresa - opinia (1) Dzisiaj zamówione, dzisiaj dostarczone. Szybka obsługa. Kontakt z kurierem... Teresa Maniek - opinia (1) Nie zamawiajcie kwiatów z tej poczty kwiatowej kwiaty na zdjęciu Ok ale... Maniek Natalia - opinia (1) Świetny sklep z szerokim asortymentem win i alkoholi mocnych - bardzo dobra... Natalia Jan - opinia (1) Profesjonalna obsługa i ogromna wiedza pracowników w sklepie. Pomogli dobrać... Jan M. - opinia (1) Super wytrzymałe balony z helem. Szybka i bezproblemowa dostawa prosto pod... M. Chlebożerca - opinia (1) Pyszne pieczywo, super pomocna obsługa Chlebożerca PiS Lover - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Najlepsze składniki posiadają odzwierciedlenie w smaku!... PiS Lover Gabrysia - opinia (1) Niesamowite wypieki, pyszny chleb Gabrysia Mikołaj - opinia (1) Pyszniutkie wypieki, znakomita obsługa. Mikołaj Kier - opinia (2) Chleby smaczne, ciasta bardzo słodkie i niestety jakościowo nie przystające... Kier harry - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie! Tak trzymać! harry Madzia - opinia (1) Kupuję od dziecka ich produkty, nigdy się nie zawiodłam. Najlepsze pączki i... Madzia Paweł - opinia (1) Niesamowita firma. Przez ponad 2 miesiące nie mogłem sobie poradzić z... Paweł Gosia - opinia (1) Rewelacja! polecam wszystkim zaganianym przed świętami! i z resztą nie tylko ;) Gosia Zora - opinia (1) W dniu19 grudnia przy okazji zakupów poruszyłam temat ewentualnego... Zora Rafał - opinia (1) Nie byłem może bardzo regularnym klientem, ale wszystko było zawsze bez... Rafał Adam - opinia (1) Wielokrotnie kupowałem w mennicy monety bulionowe. Ceny przystępne. Miła... Adam