Kamila - opinia (1) Uwielbiam pieczywo z tej piekarni, pyszne! Kamila Niezadowolony klient - opinia (2) Pani w czarnych włosach do ramion z długim nosem(Sandra) wgl nie zorientowana... Niezadowolony klient Paweł - opinia (1) Wymiana baterii Samsung Galaxy S8 Koszt 200zl, bateria działa tak samo... Paweł
Aleksandra Woźniak - opinia (1) Najlepsze francuski wypieki i pieczywo w mieście. Wszystko świeże i wypiekane... Aleksandra Woźniak Tadeusz M - opinia (1) Paryskie miejsce w Gdańsku. Polecam migdałowce, trzeba tego spróbować! Same... Tadeusz M Kilent - opinia (1) Zamawia się on line a później stoi w kolejce po odbiór. Bez nadzejna obsluga Kilent Zadowolony klient - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Duży asortyment i smaczna kawa dla klienta. Zadowolony klient Gandalf - opinia (1) Polecam to jak artyzm nie na płótnie a w ustach Gandalf Magda - opinia (1) Bardzo dziękuję ,że można na Was liczyć. Zamówiłam dziś o 14 ,a już o 18... Magda T - opinia (1) To jest najlepsze co może cie spotkac w Trójmieście T Piotr - opinia (1) Po prostu super . Jakość, obsługa i ceny. Piotr Jerzy - opinia (1) Najlepszy salon w Gdańsku Bardzo miła obsługa Pan Mateusz pełen profesjonalizm Jerzy Mieczysław - opinia (1) Cukiernia oferuje naprawdę pyszne wyroby. To już czwarte moje zamówienie i... Mieczysław Keti - opinia (1) Super, najlepsza kawiarnia w trojmiascie.. Pyszne rogale ! Keti Łukasz - opinia (1) Bardzo smaczne i dobrej jakości w przystępnej cenie. Łukasz Monika - opinia (1) Wszystko wyszło cudownie, przepiękny pokaz, szczerze polecamy współpracę z... Monika Damian - opinia (1) Co to dużo mówić - rewelacja! Jakość oraz wiedza obsługi na wysokim poziomie.... Damian Alicja - opinia (1) Korzystam z dostaw karmy do domu i jestem zadowolona z szybkiej dostawy. W... Alicja Tomasz Kwiatkowski - opinia (1) Polecam bez zastanowienia się. Świetne miejsce, przepyszne wypieki. Jestem... Tomasz Kwiatkowski Mieszkaniec Jasienia - opinia (1) Wspaniałe miejsce z pyszną kawą i miłą obsługą. Mój top na liście lodziarni.... Mieszkaniec Jasienia