Anka - opinia (1) Super obsługa. Bardzo szybka dostawa, uprzejmy kurier. Przede wszystkim... Anka Artur - opinia (2) Tragedia,omijajcie szerokim lukiem,po wymianie za 80 zl-maj 2021 bateria... Artur Jerzy - opinia (1) Górna półka, naprawdę moja ulubiona cukiernia Jerzy
Green - opinia (1) Piekarnia prawdziwego chleba, serdeczni ludzie, miejsce z duszą i z innego... Green stała klientka - opinia (1) lubię ich pieczywo i ciasta a obsługa jest na medal stała klientka Niezadowolony - opinia (1) Tragedia żeby się dodzwonić i zapytac jedno słowo czekasz godzinami i ciągle... Niezadowolony Aa - opinia (1) Ceny mocno zawyżone w porównaniu do jakości odpiekanych bułeczek, pakowanych... Aa Monika - opinia (1) Super kwiaciarnia. Pani Ania mega kreatywna i zawsze uśmiechnięta osoba.... Monika Tomasz Konowalski - opinia (1) jeździłem od chwili powstania Galerii, właściciele przedobrzyli z... Tomasz Konowalski Elaszka - opinia (1) Polecam, tradycyjne smaczne ciasta Elaszka Hanna - opinia (1) Kupiłam w tym punkcie 2 lata temu telefon GalaxyS9, z którego jestem bardzo... Hanna R J - opinia (1) Bardzo dobry i duży wybór ciast . Smaczne , przepyszne . Do tego dobra kawa R J Karolina - opinia (1) Wspaniale wyroby. Drożdżówki można kupić nawet cieplutkie, pieczywo... Karolina czeslaw - opinia (1) Niewielki asortyment do wyboru, chleby w smaku ok, ale bardzo gumowate. czeslaw Gosia - opinia (1) Bardzo dobre torty zawsze świeże i pięknie udekorowane . Polecam Gosia Damian - opinia (1) Jakość wyrobów nie do opisania. Po prostu prawdziwe pieczywo, bez udziwnień,... Damian Edi - opinia (1) Uwielbiam i polecam chleb Baltonowski:) Edi Z.Piecuch - opinia (1) Kupuje pieczywo kilka lat. jestem bardzo zadowolony. Najlepsza piekarnia w... Z.Piecuch Ada - opinia (1) Fatalna obsługa , kiedy poprosisz o pomoc od razu słyszysz "nie orientuje... Ada Anna - opinia (1) Najlepiej odwiedzić główną siedzibę na Słodowników, największy wybór i czynne... Anna