Danuta - opinia (1) trafiłam kiedyś do tej firmy przez przypadek. Wszędzie oferowano mi naprawę... Danuta lekarz - opinia (1) Beznadziejnie Nieuprzejmie Dostałem kanapkę w 1/2 niezapakowaną, cieknącą bez... lekarz Hanna - opinia (1) Po remoncie wg mnie jest dużo gorzej. Lady z wędlinami rozłożone na odległość... Hanna
Irena - opinia (1) Kupilam dzis jablka. Cena mnie totalnie zaskoczyla. Jablka mieszane - rozne... Irena Paweł - opinia (1) Bardzo kocham! To kawał historii Gdyni. A ciasta nadal są pyszne. Polecam... Paweł Andrzej - opinia (1) Polecam, poszukiwałem pilnie zestawu regulatorów do szycia bielizny,... Andrzej Natalia - opinia (2) Uwielbiam!!! Najlepsza kwiaciarnia w 3mieście.. Pan Maciej ze swoim zespołem... Natalia Foto - opinia (1) Salon na ul. Kartuskiej. Niemiła,nieuprzejma obsługa.Byłam sama a... Foto Patrycja - opinia (1) Najlepsza w Baninie!! Wcześniej nie spotkałam tak miłej i tak kreatywnej... Patrycja Wybredny - opinia (1) Niesamowite miejsce , prawdziwa florystka z głową pełną fantastycznych... Wybredny Milena - opinia (1) Pani Ania tworzy po prostu cuda i rzeczy niemożliwe. Na pewno tu wrócę,... Milena A-A - opinia (1) Polecam, duży wybór, przystępne ceny. A-A Ala - opinia (1) Pierwszy raz trafiłam do M&v serwis niecałe półtora roku temu przez przypadek... Ala Ewa - opinia (1) rewelacja, widać znajomość tematu, zainteresowanie problemem, pasję dziewczyn Ewa Aleksandra - opinia (1) fantastyczne miejsce .Polecam każdemu Aleksandra Dorota - opinia (1) Najmilsze miejsce dla zwierząt i ludzi. Sprzedawczynie zawsze służą pomocą i... Dorota Ewa - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Panie są kompetentne i posiadają dużą wiedzę.... Ewa Marlena - opinia (1) Duży wybór produktów, szybka dostawa. Marlena Asia - opinia (1) Mój ulubiony sklep dla zwierząt. Tak trzymać! Karma i smakołyki z porządnych... Asia Pola - opinia (1) Super sklep, duży asortyment zarówno dla zwierząt jak i wędkarstwo. Bardzo... Pola