Roman - opinia (1) Po prostu smak dzicinstwa bulki chlebek od 20 lat ten sam smak Roman Janusz - opinia (1) Świetna jakość, zawsze tam kupuję torty na imprezy i nigdy się nie zawiodłem! Janusz Klijent - opinia (1) Świetna cukiernia bardzo dobre mają torty polecam Klijent
ASIA - opinia (1) Najlepsze pieczywo robione wg. starych przepisów. Chleb jak za dawnych lat ASIA Mysia pysia - opinia (1) Jakość to loteria dlatego ogólnie 3 ale bywa nawet 6. Drożdżówki fatalne. Mysia pysia Mic - opinia (1) 10/10 najlepsze pieczywo , ciasta torty! Mic Anka - opinia (1) Pani Wanda miła, uśmiechnięta i zawsze życzliwa sprzedawczyni a chleb... Anka Jacek - opinia (1) Mogę polecić z czystym sumieniem wszystkie wypieki. Dodatkowy plus za brak... Jacek Andrzej - opinia (1) wspaniały sernik firmowy, najlepszy w Trójmieście Andrzej magda12 - opinia (1) Uwielbiam za kawę i financiera. Cos wspanialego i uzalezniajacego. magda12 James Joys - opinia (1) Bardzo specyficzne miejsce. Maleńkie, właściciele jakby wypaleni zawodowo,... James Joys Arek - opinia (1) wczorajNOWA Drogo, za szynę wyrównawczą skasowali mnie 50zl. Na pytanie,... Arek Katarzyna - opinia (1) Profesjonalistką za mało nazwać Panią Anię pełne fachowe doradztwo,cudnie... Katarzyna Mary - opinia (1) Wreszcie trafiłam na ładne, estetyczne i użyteczne pamiątki. Wszystko... Mary P. Sandra - opinia (1) Jestem miło zaskoczona zarówno cena jak i jakoscia usług. Piękna, duża i... P. Sandra Nie "Autor" a Autorka :) - opinia (1) Telefon w MVS nabyłam. Mogę o sobie powiedzieć, iż jestem klientką naprawdę... Nie "Autor" a Autorka :) Danuta - opinia (1) trafiłam kiedyś do tej firmy przez przypadek. Wszędzie oferowano mi naprawę... Danuta lekarz - opinia (1) Beznadziejnie Nieuprzejmie Dostałem kanapkę w 1/2 niezapakowaną, cieknącą bez... lekarz Hanna - opinia (1) Po remoncie wg mnie jest dużo gorzej. Lady z wędlinami rozłożone na odległość... Hanna Irena - opinia (1) Kupilam dzis jablka. Cena mnie totalnie zaskoczyla. Jablka mieszane - rozne... Irena